Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Музиканти в ресторанах.
Музиканти в ресторанах.

Бедзю, мені більше "до вподоби": "А можете включити пісню ...".

Gerika ". Жив гурт,  нормально, прекрасно працював в ресторанах і на весіллях, ніби все пучком, і задоволення клієнтів, і нормальна робота, і прибуток більш-менш регулярний, все якби чудово - так робиться ж мабуть скучно... І дивись на одній із забав другий захід барабанщик вже не грає бо не може (бо спить "в дуплях" за палаткою), а  басист під впливом горілки хоч ледь стоїть та все одно чіпляється до всіх гостей бо бач в нього "руки чешуться", а ті що зостались напів-тверезі ледь тягнуть ту лабу до кінця забави, а часом бува й не дотягнуть... Куди хоч дінься тоді, бо всі питання що в процесі виникають задають як правило тому хто лишився тверезий... Мала кілька років таке щастя то все розрулювати... Як думаєте повага збережеться за таких обставин? Сонечко, Gerika ? Ти про бухло?  П"ю , бухаю , але на весіллі завжди тверезим буваю!  Працюю,як положено..

Шановна Gerika, щоб напитись і завалити роботу не обов"язково бути барабанщиком чи басистом. Бачив такі випадки, коли і ті, що не грають так виглядають. 

І ще один момент, Gerika . Я тут нікого не виховую. Але як   модно говорити слово неформат, то "вмазаний" музикант і є неформат на сьогоднішній день. Хто ж таких музик буде замовляти чи тримати на роботі в ресторані,кафе? Це колись були "лихие" 80-ые і на музик великої уваги не звертали: хто і скільки "вжив"- лиш би грали...Я на халтурі взагалі не п"ю. Так легше - чую музику,бачу людей. А от після виконаної роботи - за бажанням.

Будьмо уважні, бо ми вже чемно заходим в ОФ ТОП!  Тема про "трверезість" - це тема другого топіку, такий на форумі вже є!

Правильно кажеш Бендзю,такі речі взагалі несумісні з нашим братом,правда є винятки,але вони поодинокі. Ми ,наприклад,взагалі відмовляємось від спиртного і маємо спокій,але це інша історія,з іншого форуму.Давайте краще здибимось на Магніті,випємо кави і поспілкуємось,а то на живо ми незнайомі,а хотілося б знати вас поближче. Одну ниву оремо,з подібними проблемами стикаємось,то разом можемо їх вирішувати.Колись Магніт збирався на 15.00, в такий час буду чекати Вас, по можливості, кожен день. Підтягуйтесь! Відродимо живе спілкування,а далі і живу музику.Між іншим,старі лабухи і далі збираються на Магніті,два дні назад спілкувався з Коренем,з Річардом Канафотським.Давайте хлопці! Відродимо старий Магніт!

Привіт усім !! .  Я теж  підтримаю  Ігоря  Габу  на  рахунок  "Магніту",  але  сам  не  маю  можливості  приходити  на  нього  бо  цілий  день  на  роботі. Як  на  мою  думку  в  час  посту  було  би  добре  збиратись  на  "Магніті" і  на  вихідних .

...А можете включити пісню 

Так тепер кажуть всі, я більше 6 років вже не чую зіграйте... В епоху  бездискетних самограїв ще казали зіграйте, в епоху дискет-мінідісків почали казати включіть, хоч і казали ще зіграйте, в часи КНИГ ДЛЯ ЗАМІТОК кажуть тільки ВКЛЮЧІТЬ. А що мають казати в принципі - ?, як усі поголовно включателі (музичні)...

Музики - це термін з минулого століття  ( Замовили ,,включателів,,  з сусіднього села, - але вже файно хлопці ,,включають,,...) - розмова господарів, які щойно звамовили музику на забаву... Але то таке.

Бедзю Іванишин -Як то нема ?? А ЧОГО ??

Не знаю як в кого,а в мене відповідь проста і коротка - "А ТОГО!! Бо вона мені не подобається бо я не Басков з Лепсом (чи ше там хто)." + чарівний погляд і питання знято. :))

Roman, :))), Романе як то за що? За "ум"! ... Та що пояснювати, ви ж дорослі (я так думаю) то й самі повинні все розуміти, а так ті правила хіба посміятись пару сек...

Бедзю Іванишин, Та тут любчику, на нашому сайті я думаю дівчат предостатньо, а хто ж їм винен що вони сидять "в-тиху", хіба може одні "качалки", по фанерах тільки,  або їм нічого то не цікаво. Хоча більш ніж впевнена що половина з них співають вечорами по кафе та кабаках.

Roman_Zyvograj, Ви знаєте я повністю з вами згідна, да є і таке коли ті що не грають теж її добре "лигають", а саме басиста з барабанщиком згадала  бо колись не рідко замість останнього приходилось дотягувать халтуру.

Василь, От хлопака, я привела життєві випадки для прикладу, а ви зразу давай оправдовуватись "не п'ю, не п'ю" і тут же пише що "бухає". Ви мужчинка оприділіться якось з цим ділом. :. Попадає мені час від часу і зараз "воочию" як кажуть пересвідчитись як воно є з тим ділом серед лабушні насправді. Споживають в кого наскільки здоровля хватає Це тут ми всі пушисті як котики.

Ігор Габа, Повністю згідна з вами, "... такі речі взагалі несумісні з нашим братом, правда є винятки..." 

Все це досить тісно стосується роботи "Музикантів в ресторанах" , а тому прошу наших шановних модерів не вважати мій весь трьоп за флуд і ніякого вам тут ОФ ТОПУ, все туди. 

Як то нема ?? А ЧОГО ??

А того!

Ви знаєте, що деколи це не аргумент для замовника ?

- А добре подивіться ще раз,  по-любому є ця пісня у вас....

На всяк випадок маю з собою велику базу мідяшок  і 3G модема! На всі випадки життя !Ще й  добряче себе відробляє!!!   

Так комп,ютер мені допомагає, а не працює замість мене!!!!

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти