Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Музиканти в ресторанах.
Музиканти в ресторанах.

новий економічний підхід до проведення забав

Є така штука нездорова, коли примушують лабати весілля за ціну робочого вечора!  Товариш проблему вирішив так, - в даному закладі існує одна ціна за весілля і грає тільки він, більше ніхто не може в принципі там грати(хіба сам заміну поставить) ! Але ціна за весілля менша, як на виїзді, зате надійно!

muzyk -  "Раджу всім музикантам переглянути фільм "Знамениті брати Бейкер" (єдина біда -що рос.дубляж)"

Да-а, класненька кіношка, я особисто отримала массу задоволення, то всі мають подивитись.

Ігор Гарвас -  "...росте свіже покоління "граючих". Поки що по гаражах і репточках, але вони є. Справа в тому що для них важливіше займатись музикою, а не тупо ходити "по халтурах"

Ви Ігоре, звичайно праві, та тільки біда в тому що ті як ви кажете "граючі", в переважній своїй більшості як правило, зіграти можуть тільки ті пару композицій чи пісень які вони відгаратали на своїх "репах". Пристойне дороге замовлення чи солідне весілля (а це те про що тут в основному йде мова),такий гурт як правило не відіграє по причині своєї вузьконаправленості. Усі артисти ж! :))) А в кабак люд приходить щоб відпочити (правда у кожного це по-своєму), а не бути присутнім на черговій репетиції. 

Ігор Гарвас - "Цей вибір завжди стояв перед музикантами. Або за невеликі гроші грати музику, яка подрбається виконавцям, або за більші, часто значно більші гонорари, грати для "жуючих лангет" примітивну і популярну музику."

А тут я з вами не згідна бо знаю які ціни загинають за свої виступи по клубах такі "граючі", як кажете, команди. Весільній та ресторанній лабушні такі суми перепадають хіба коли раз в рік. І лабати за вечір треба не 5-10 пісень, а добрих зо п'ять десятків, хоч і "...примітивних і популярих...", як ви їх називаєте. 

Товариш проблему вирішив так, - в даному закладі існує одна ціна за весілля і грає тільки він, більше ніхто не може в принципі там грати(хіба сам заміну поставить) ! Але ціна за весілля менша, як на виїзді, зате надійно!  - На це я тобі скажу так,все до пори,до часу. Якщо Ти працюєш сам і ти не маєш свого "імені",то можеш працювати,але якщо в тебе є команда і ти з командою завойовував собі місце під сонцем,то 2-3 роки і тебе забули. А з часом станеться ситуація,на яку ти впливу не маєш,а це маленький конфлікт з власником закладу і ти на тротуарі. Ось тоді будеш все починати з початку. Віддавшись на стаціонар,ти втрачаєш своє імя,ти стаєш частиною ресторану,як кухар,як офіціант,як прибиральниця. Тебе замовляють як комплексний обід,а не як відомий колектив. Ось тут дуже добре подивись фільм "Знамениті брати Бейкер".Ми мали багато пропозицій привязатись до закладу,але я хлопцям своїм сказав,що НІКОЛИ,бо роки і праця наша,наше імя мені дорожче чим гроші! 

Ігор Габа, ти правий, звичайно, не все так просто, на жаль!!!!

Ромка,ми з тобою незнайомі,але по - колєжанськи застерігаю тебе. Ось ця,як ти кажеш "надійність" закінчується повним крахом коли тебе ставлять перед фактом, що ти більше не працюєш.А якщо ти робиш свою справу,то ти формуєш своє імя,а імя - це є найголовніше в твоїй діяльності. Воно недає тобі розслаблятися,воно тебе штовхає вперед і інколи ти спотикаєшся,падаєш,але встаєш і йдеш далі. Але найприємніше є те,коли люди говорять тобі,називаючи твоє імя,які ви класні.Бути незалежним ні від кого,бути особистістю,ось що найголовніше.Успіху тобі. 

Відбухати весілля на 100 чол. в робочий час і за зарплату, слабо?  І я спостерігаю що ця тенденція поширюється по кабаках як чума...Нічого прив'язуватися до кабаків, а заробляти весільну репутацію сумлінною працею і халтуряти на виїздних роботах за людську оплату...Якщо не можете взяти халтуру на виїзді, тоді прогинайтеся під умови недолугих шефів харчівень.

Правильно Ігоре,підтримую на всі 100%!!!Я скажу тобі це залежить від характеру людини,а люди поділяються на "наймитів" і "власників",тобто на тих,хто шукає місце під сонцем сам і тих хто хоче отримати все готове. Зрозуміло.що першим бути важче,але вирішуєш все сам,в результаті і рахуються з тобою,а якщо обираєш варіант "наймита",то неображайся і підгинайся під "тата" чи "маму",які дають тобі кусок хліба,а вони можуть дати ,а можуть і ні. І найгірше відбувається тоді,коли ти вже пропрацював рік-два-три,про тебе вже на ринку забули.а тут тобі власник каже - допобачення!!! І ти розумієш,що "лафа" закінчилась. І маєш тоді два варіанта - шукати другого "пана" і підгинатись під нього або змінювати напрямок діяльності.

А ніхто ні під кого й не прогинається. Хлопці вам потрібно уважніше читати пости - написано ж чорним по білому: "...Кажу що можу вже кинути то всьо і не працювати, а ваше весілля може шеф сам вам і відспіває за таких умов. Я з колегами - ні. Я краще візьму халтуру на виїзді за нормальну ціну і взагалі вам зал звільню на те число та й бавтесь тоді собі там наскільки у вас грошей вистачає. ..." Це моя позиція і по-моєму вона досить чітка і ясна. Лишити зал коли мала оплата і взяти натомість халтуру на виїзді - без проблем. А чому ? А тому що я на ту роботу сам не просився, а був запрошений на неї власником і погодився лише за певних своїх умов, а не миттєво, тому маю свою позицію на то всьо. А вам Ігоре Габа, раджу займатись улюбленою справою все таки з радістю і не жалкувати тут в кожному своєму пості за тим що вас лишили хорошої роботи в ресторані, ви ж кажете що у вашого гурту "ІМ'Я", то я впевнений що воно вас без роботи не залишить як і без хорошої платні... :))) До речі, визначення "наймитів" та "власників", в своєму пості ви переплутали місцями. (емоції - розумію)

///Вам сума,а йому файний настрій.   

Господар-свиня може елементарно вламати музиків. Була ситуація, коли господар був не дуже задоволений ціною за музику, проте якось згодився... Забава пройла нормально, по гостях видно що задоволені, - а при розрахунку господар поступає геніально. Закатує авторитетно скандал, знаходить якісь причини і заявляє що дану суму платити він не буде, купа матів і.т.п. Його підримують 2-3 чоловіки з його оточення і все... Хлопцям не доплачується замовлена сума. Договір з ним вони звісно не заключали... 

"... Відбухати весілля на 100 чол. в робочий час і за зарплату, слабо? І я спостерігаю що ця тенденція поширюється по кабаках як чума..."

Ігор Харачко, "..Нічого прив'язуватися до кабаків, а заробляти весільну репутацію сумлінною працею і халтуряти на виїздних роботах за людську оплату...Якщо не можете взяти халтуру на виїзді, тоді прогинайтеся під умови недолугих шефів харчівень..."

Ігор Харачко, про "...відбухати весілля..." я лише запитав чи скоріше розказав, я не стверджую що ми так працювали чи працюємо, а запитав тому що вгледів таку тенденцію останнім часом призамовляннях ресторанів. Ну звісно ж при такому розкладі від нас буде відмова, краще вже поїхати на виїзд за нормальне лаве.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти