Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Музиканти в ресторанах.
Музиканти в ресторанах.

Кожен вечір тримати музикантів у кабаку не вигідно (хіба що у великих містах,де легше з відвідуванням клієнтів),так що з цим потрібно змиритися.А корпоративи та весілля потрібно тримати.

Ну що...  ? ... Переходимо до пропозицій? 

edeljveys - Ну що... ? ... Переходимо до пропозицій?

А яких власне пропозицій, шановний edeljveys, ви тут чекаєте: миттевого вирішення піднятого Ігорем Габою питання, роботи, як збільшити зарплатню лабушні чи як позбавитись від "фонограмників" ? Я думаю що абсолютно однозначної та дієвої відповіді вам тут на ці питання не дасть ніхто поки будуть затребовані мінусовки в ресторанах та на весіллях. А буде це ще добрих років зо п'ять мабуть... Я просто впевнена в тому. Та й сайтик наш в тому не аби як допомагає, і правильно робить.

Yura Reipashi, прочитала подане вами про "живу команду з ноутом та інтернетом" про те як лабати наживо але й пускати файли з нету - ну це вже взагалі вибачте за слово, маразм. Все просто - Можеш коли замовник замовляє відпрацювати з гуртом "наживо" - приїзджай та працюй на забаві по-людськи "вживу" та за хорошу оплату, не можеш відпрацювати "наживо" - відмовся та не погоджуйся на то навіть якщо ціна за забаву тобі дуже лоскоче носика.І не потрібно буде всьо то мішати в купу, інструменти, ноути та інтернет.

Бо так подивишся тут на сайті по темам та коментам - всі чисто великі лабухи і всі печуть "наживо". А що ж тоді вони роблять на сайті мінусів? Є ж сайти для "живих"? А запитайте хто з них працює БЕЗ ФАЙЛІВ, виявиться що ніхто. Так навіщо тоді розмахувати крилами і товкти себе в груди запевняючи себе самих втому в що дуже хотілося б вірити.

Yura Reipashi - Кожен вечір тримати музикантів у кабаку не вигідно...

Не вигідно тримати лабухів в генделиках та всяких там кнайпах на 6-8 столів, в які колись номального лабуха, для того щоб він працював там навіть не звав ніхто бо знав що не піде ні за які гроші. Колись естрада була тільки в солідних та пристойних закладах. А зараз, гляньте що робиться кругом, будь яка  "чмирна блювотня" (вибачаюсь та інакше то не назвеш) а в ній вже сидить "лабух" і він сам там такий же як той заклад. Противно і стидно... Чому погоджуються на таке, на такі місця роботи, на малу оплату і т.п. ?? А достатньо такого пару раз надивитись і відношення у нормальних людей стає до всіх лабухів однаково презирливо-негативне.

Єдине, що реально би допомогло у такій ситуації, це http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B5%D1%85

Все решту - не більше, аніж розмови.

Пробачте за песимізм....

http://www.vokrug.tv/article/show/Kobzon_zastavit_rossiiskih_pevtsov_otkazatsya_ot_fonogrammy_i_platit_nalogi_33857/

Може скоро і до Україне дійде, тоді всі зможуть клас показати!

Там йдеться про (+) і (-). Під плюс по весіллях дуже не співають.

Дорогі форумчани, перепрошую - кого де образив. Тепер по ділу. Як не песимістично,але "фанерщики" будуть. Сам починав з живої лаби(вже давній),але  сьогодні під фанеру співаю. Чому?  Народ хоче шоу "здесь и сейчас". Ігор Габа підняв хороше питання ,але воно утопічне. Морди ж ми бить нікому не будем,бо стаття у відповідному кодексі. Вихід ? Треба самому рватись на ринок , адже біржи  музикантів не існує.Доказуйте,хлопці,що Ви кращі,а не хтось прийде і Вас попросить.

Gerika Ви мене не зрозуміли. Нема таких універсальних   лабухів,які можуть виконати всі примхи клієнтів. Хтось не може виконати рок,інші не заспівають під Лєпса і т.п. А ноутбучники (які обзивають себе діджеями) "грають"все.Тому я і наголошував,що потрібно в першу чергу вміти добре грати  наживо,а для дотошних клієнтів потрібно мати компютер.Тому що якщо хтось попросить якусь пісню, а ви її навіть не чули-як вийти з такої ситуації? Відмовите-можете нарватися на скандал і погану репутацію. Я не мав на увазі просто так пускати файли з нету.

Ось роскажу вам сьогоднішній випадок. Заїхав в ресторан "Капітал",що на вул.Промисловій подивитись на зал,бо маємо там весілля.Заодно підійшов до адміністраторші познайомитись і залишити нашу візитку,гурту,агенції.Спитала мене скільки ми беремо за роботу і  коли почула наші розцінки,то видно було в її очах шок. Ще й висловилась,-така ціна,хто стільки дасть,ми маємо музикантів що беруть значно менше. Що ви робите,що так багато берете. Я правда на те відповів,що кожна робота має свою ціну.Кожен свою роботу оцінює по-своєму.Ось давайте обговоримо таку тему. Кожен висловіть свою думку на тему :

1)Скільки би мав коштувати банкет,з веденням,без ведення?

2)Скільки би мало коштувати весілля -з веденням,без ведення.

3)Скільки би мала коштувати година роботи на банкеті?

4)Скільки би мав коштувати вечір роботи в ресторані?

Давайте зробимо таке опитування між всіма музикантами! Загалом будемо знати думку кожного і середнє оцінювання своєї роботи.

Я починаю перший:

1) 500$; 300$

2)1000$;600$

3)200грн;

4) 500-600грн.

Колеги, а чи не самі ми собі створюємо проблеми? Чому музиканти повинні виконати будь-яке замовлення? Чомусь офіціант приймає замовлення на ті страви які записані в меню. Уявіть коли відвідувач буде полемізувати чому йому не подадуть скажімо ... омарів, або суші? Вибачайте, але це вже дикість вважати що музикант повинен виконати будь-яку захцянку замовника. Хто винен? Треба вміти сказати "НІ!", а не шукати крайніх. Василь, а я доволі песимістично дивлюсь на перспективу співу під фонограми, як таку. Ну ще рік, два, п'ять, а далі? Під одні і тіж фонограми співати? Де візьмуться свіжі? Хто їх буде писати? Рівень і якість аматорських фонограм видно мало не щодня, їх постійно заливають на портал. Послугами аранжувальників ніхто і не думає користуватися. Подивіться на активність в розділ аранжувань. В країні піратського софту і халявних фонограм це закономірно. Час міняється дуже-дуже швидко. Ще яких років 5 тому "на коні" були ті хто мав мідяшки і фонограми пісень. Хто не мав, то поштучно їх купляв і заздрісно поглядав на "богатеньких Буратін", в яких вони були. Зараз всі в рівних умовах, мало не комунізм настав - у всіх все є. А що далі? Що ж до опитування в попередньому пості, то так і не зрозуміло, чи це розцінки для фонограмників, чи це для безфонограмних. Поняття "ведення"... Це функція конферансьє. Скоро буде нова мулька: "показуємо фокуси, робимо стриптиз..." А чого ж ...

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти