ZZ2000 | 27 Березня 2012, о 14:09 |
---|---|
Користувач |
Studio, це господар ресторації таке витворив??!! |
Studio | 27 Березня 2012, о 14:19 |
Користувач |
Ні. Господар-замовник. Господар рестораціїї не дуже став розбиратись в ситуаціїї, фактично негласно став на сторону замовників. Репутація закладу як закладу масового харчування виявилась ближче до тіла... |
ZZ2000 | 27 Березня 2012, о 14:29 |
Користувач |
А все дуже просто ніколи власник закладу не відмовиться від замовлення на зал та кухню через те що замовники не домовились з музиками. Як варіант оголосить музикам в той день вихідний і запросить з вулиці за меншу ціну. Коли замовник незадоволений ціною та умовами від початку і сам не знає чого хоче, сміливо відмовляйтесь від нього та беріть роботу "на виїзді" - все одно коли лишитесь то буде клепати вам мозгі за що небудь, за ніщо... |
Studio | 27 Березня 2012, о 14:52 |
Користувач |
Та то 100%. Особисто я 85% замовлень маю на виїздах. Є в тому і свій плюс і мінус (сільські весілля у глухомані, там своя специфіка. не така понтовість як у кабаках.. Але і в села вже пришла волна). Знаю кабачників, яким важко адаптуватись на виїзди, і знаю ,,бродячих,, (жарт), які не комфортно почувають себе стаціонарно. |
Ігор Габа | 27 Березня 2012, о 15:01 |
Користувач |
Шановний ZZ2000! Я ніколи не жалівся і не жаліюся,а якщо Вам так здається то рекомендую познайомитись зі мною наживо. Просто хочеться допомогти хлопцям,може комусь моя рекомендація збереже положення і те ж ІМЯ. Може це для Вас не так важливо,ну то сприймайте тоді вже мої пости,як сприймаєте.Моя присутність на даному форумі була мотивована певним бажанням об`єднати навколо ситуації,яка є зараз на нашій кухні ресторанних музикантів і по можливості її вирішити. Чи вийде з цього щось,чи ні,життя покаже. Та загалом я бачу що всі зі мною згідні,тільки різниця в тому що хтось вірить в вирішення,а хтось ні.Я не збираюсь воювати з "мельницями" і не хочу бути "дон кіхотом",але вмене є своя позиція і я шукаю однодумців. А плакатись,друже,це не в моїх традиціях,я привик діяти по необхідності.Підтримає мене хтось чи ні,це справа кожного персональна. Кожен має своє бачення,єдине що обєднує всіх нас - це всі ми хочемо заробляти гроші і чим більші,тим краще! Так? Чи я не правий? Просто хочеться комусь сказати - слухай,старий,твоя робота вартує значно більше,попробуй підняти собі ціну! Але якщо він мене не чує чи не розуміє,то значить така його доля,нехай працює за таку ціну.Хлопці,я помимо лаби,займаюсь організацією свят.Інколи замовник потребує музикантів,то я не беру % від музикантів,я піднімаю ціну роботи колективу і замовник бере цей колектив за ціною,яку пропоную я.Або другий приклад.Їдемо працювати в певний район. Перед тим спілкуюсь з музикантами в цьому районі і вони кажуть що нема можливості брати більше,бо в нас такі ціни,ніхто більше не дасть.Може? Спорити не буду. Але Ми їдемо в цей район і працюємо за ціною в 2 рази більшою.То в чім справа? Що цей колектив не може продати свою роботу за більшу ціну? Або боїться,або думає що ціна його роботи адекватна його роботі.Те ж саме відбувається і в ресторані.Через те,що власник ресторану знає що може найти дешевше,то він і не буде платити більше.А хто в тому винен??? Тільки ми з вами!Більше нема кого винити! Я знаю що зараз на те що я пишу посипиться море аргументів,так знайте що ніколи ніхто не допоможе вам,допоки самі собі не допоможете. Тому я не видумую щось таке космічне і не досяжне. Це все реально.І тоді не буде такого,як недавно росказує мені один з відомих музикантів Львова.Каже прийшов в кабак,замовив "Пяницу",заплатив 50грн. за пісню,а почув не "пяницу",а щось,шо навіть реміксом не назвеш! То як бути з такими "солістами( з коректності не буду називати кабак,може ці "музиканти" самі зрозуміють про кого йдеться. |
ZZ2000 | 27 Березня 2012, о 17:50 |
Користувач |
Ігор Габа, да не бідкайтесь ви так, я сприймаю подану для мене будь яку інфу досить адекватно, і моя репутація зароблена роками копіткої праці теж мені дорога як і ваша для вас, тому і замовлення нормальні приходять також завдячуючи все тій же репутації, що не мало важно. Я ж сказав що згідний з вашим баченням даної проблеми і навіть пропонував деякі кроки до її вирішення. Не знаю правда, чи хоч хтось до того прислухався, та якщо хоч одна душа зрозуміла про що я казав вище в темі, то вже добре і хоч мізерні зрушення в позитивну сторону та все ж будуть. А щодо "плакатись-жалітись" - ну що за манера перекручувати слова. Я ж писав не "жалітись", а "жалкувати" то ж зовсім різні речі та зміст. А ви вже одразу.... А от з цим що ви пишете "...єдине що обєднує всіх нас - це всі ми хочемо заробляти гроші і чим більші,тим краще... ", я не згідний кардинально, тому що об'єднує в основному тут нас усіх в першу чергу любов до музики та даний богом талант, а гроші це так.. як винагорода за працю над собою та для людей. І чим менше на них (грошах мається на увазі) зациклюватись, тим більше їх буде приходити. Хоча це і не означає що про них думати не слід, просто ціну собі тре знати. І не погоджуватись на дешеву лабу (мабуть в-десяте повторив вже). |
Богдан Іванишин | 27 Березня 2012, о 17:50 |
Адміністратор |
Ігор Габа, файно все Ви говорите! Правдиво, і правильно - зразу чути, виходячи з Ваших постів, - що маєш справу з досвідченою людиною, яка вже багато повидала на своєму шляху... Але про кабаки то є дуже тонка тема! Не треба не дооцінювати людей які працюють по кабаках! Знаю дуже багато своїх колег, (дуже серйозні музиканти), які працюють по кабаках, мають там стабільні "веслля", зарплати і тд... Тут треба бути тонким психологом, із замовниками і з начальством! Не все так просто, треба знаходити компроміси, мудрі рішення щоб вгодити всім і собі не бути ображеним! Бувають звичайно і різні власники і замовники, але погодтеся зі мною що і різні музиканти :)) Чи не так?? І граючи в "наймах" як Ви казали невже ви не робите собі реклами, граючи у тому самому кабаку ??? Так Вас же люди слухають! І роблять висновки і тд... Був би добрий гурт - попит на нього буде! Чи в ресторані чи на виїзді! Стосовно моніторингу цін: Ви казали що і вони кажуть що нема можливості брати більше,бо в нас такі ціни,ніхто більше не дасть.Може? Спорити не буду. Але Ми їдемо в цей район і працюємо за ціною в 2 рази більшою - так правильно кажуть! Вони там господарі в своєму регоні і моніторять свою ціну! Конкуренція ж! Ми теж випадково того сезону взяли на виїзд весілля за пристойний гонорар - (озвучувати не буду бо все одне не повірите) - Львівська область Стрий... Там ціни теж дешевші від тої яку ми запросили, але ми їдемо без докору сумління - раз і все, а людям там тре працювати і заробляти рейтинг, роботою і ціною звичайно.... У нас на місці, теж ми себе ціним відповідаючи моніторингу цін у нас у Винниках, (навіть трошки дешевше ніж у сусідніх закладах), Все дуже відносне, як і наше життя в неньці Україні... |
Богдан Іванишин | 27 Березня 2012, о 18:00 |
Адміністратор |
Мушу Ще підтримати свого нового колегу ZZ2000! Знаю його, як високопрофесійну людину у різних напрямках музики і звуку... То ж то що він написав, про тих корисливих клієнтів, як читав ті рядки то аж весь турсився від нервів! Але тут також є вирішення проблеми, просто треба віч - на -віч зустрітися з власником і обговорити ті всі проблеми, як власник не глупий і він зрозуміє що той замовник "хитро..опий" і компроміс все рівно буде знайдений! Скоти зараз хитрі пішли а не люди! В нас теж таке бувало, зекономити чомусь хочуть тільки на музиці! Відео, фотограф, дорогі лімузини, сукні, костюми, аритсти, кухня - на столах ніде ябку впасти, а МУЗИКА то таке... Можна торгувати.... Бидла багато тупого розвелося у нас! Треба то все правильно і тонко вчити! Хоч так хочеться зразу взяти плюнути в писок і ще й в задницю накопати... |
Ігор Габа | 27 Березня 2012, о 18:11 |
Користувач |
А були б ми організовані,то зробили б йому блокаду,жоден з музикантів не бере замовлення цьому ресторані і все.Хлопці,знаю як з такими клієнтами роблять таксисти,коли на один адрес замовляють відразу з різних фірм. Був такий випадок,клієнт їхав на вокзал і викликав відразу з трьох фірм.Приїхало три машини і коли вийшов клієнт всі три машини розвернулись і поїхали геть. Не знаю як було далі,але напевно після цього випадку він більше такого не робить. Ось так треба ставити на місце рестораторів. |
Gerika | 27 Березня 2012, о 18:31 |
Користувач |
От у нашому місті багато навчальних закладів звідки студенти скачуть працювати по кабачках. Працюють по одному-двоє, рідко по троє, і в основному на таких точках де весілля пристойне і не зробиш навіть якщо дуже захочеш. Працюють за мізер, стидно навіть назвати їхню зарплату. Чому так? Тому що приїзджі, з того ж таки Стрия, Калуша, Тернополя, Ужгорода і т.д.... Чому задешево так працюють, та тому що їсти то хочеться,а ще тому що всі вони у тих кафе та й у нас в місті тимчасово. От так постійно і скачуть як кролики один за одним по точках в надії що йому то вже зарплату будуть платити більшу. Не будуть, най не надіється. Спостерігати за цим просто сміх... Були серед старших ("опитних") лабунів такі що все хотіли з цим усім розібратись та все поставити по-нормальному, так сказать, ходили вечорами по какфе, рішали, розбирались, "махали руками". І що?? Всьо то пішло за водою як мильна булька, тому що зайнявши нарешті собі "башльову" точку стали сидіти тихенько як котики в "маслі". Аби тіко їх ніхто звідти не "вихиляв" їхнім же методом. І тепер хоч мають хорошу роботу, убойний апарат та повну торбу понтів, а ніхто в місті їх серед лабушні після того не поважає. От вам які страсті. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти