Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Музиканти в ресторанах.
Музиканти в ресторанах.

Геріка,більше позитиву! Як будемо жити за принципом " моя хата скраю...",то так і буде. Ось дивись,вже скільки триває наша тема,скільки я пишу,всі відносяться до мої ідеї скептично. А чому хоча би хтось не сказав - а давай Ігоре,попробуємо,може щось з того вийде.... Ні всі пишуть лише скептичні відгуки. А давайте попробуємо,ви в Рівному,ми у Львові,інші в Тернополі,в Луцьку,Хмельницьку.... І не важливо що нас може назвуть ідіотами,важливо що ми щось почнемо робити. Ось маю простий приклад. Я займаюсь інтернеткомерцією,новий проект,який тільки робить перші кроки в Україні. Шукаю партнерів в інших містах,які б хотіли зі мною співпрацювати в даному напрямку. І уявіть собі,пояснюю людині принцип діяльності,а людина каже,це працювати не буде,на цьому гроші не заробиш... І  говорю людині,як не заробиш,як я заробляю,зроби так і так і в тебе буде результат...А вона каже ні,це не працює...Де,скажіть мені логіка? Зрозуміло що нічого не вийде якщо ми нічого не будемо робити. А якщо вийде? Святі горшки не ліплять,так само і ми нічого не змінимо,якщо не почнемо щось змінювати.Наша професія потрібна і дуже важлива і ми мусимо заставити всіх нас поважати і з нами рахуватися.

Ігор Габа, "...Ось дивись,вже скільки триває наша тема,скільки я пишу,всі відносяться до мої ідеї скептично..."

Да не скептично люди відносяться, а просто обговорюють кожен так би мовити "зі своєї колокольні", спираючись на те що саме його хвилює. Ігоре, кажете ідею подали, да я тут нарахував у вас цілих п'ять поданих ідей. Ні, я не маю нічого проти того, все це звичайно добре, але всі ті ідеї не втілиш враз за змахом палички і тому тривале обговорення потрібне. Адже кожен хто бере участь в ньому щось собі корисне (для свого міста наприклад чи закладу) з цього обговорення візьме 100%. І зміни будуть, може не так швидко як би всім нам хотілося (ну не за рік же і за два то всо можна якось змінити),але то що будуть то реально, бо теперішній стан речей вже дістав "по-горло" практично всіх і кожного хто причетний до того чим всі ми займаємось і лабушню, і рестораторів, і тамадів і всіх... А примушувати когось чи заставляти якось себе поважати звучить якось абсурдно. Ну як може себе примусити поважати галіма, як зараз кажуть, команда приміром. А ніяк. Спочатку тра всім лабухам навчитись самим себе поважати бо добра половина з них забула що то таке тепер. А будуть поважати себе, почнуть поважати колег по цеху і може перестануть все таки хоча б  через одного, погоджуватись працювати на дешевих заходах бо не солідно ж буде та й стидно перед друзями і головне перед самими собою що працюють задешево. Тоді і буде нам і відновлена повага від людей і нормальна оплата нашої не завжди легкої праці.

ZZ2000_ Питання задав конкретно на 6 , 14  і  21 сторінці.                                                                                                                                                                                         Ігор Габа_  Поважаю!  Але  конкретно - Що треба робити?   Яка ціна має бути(по твоєму)?    Бо розмови багато про ціни, а цифри - ніодноі.   Так ще буде 24 сторінки "про повагу до себе ", а поважає себе кожен (навіть коли його неповажають інші).  Хочеться, все таки, почути цифри - які б мали бути.    А  іх - уже обговорювати.                                                                                                                                                                                                 

ZZ2000 Я в жодному разі не спрямовував свій пост до Вас конкретно та наголошую, що відчуваю глибоку повагу до тих, хто віддає себе по житті подібному ремеслу. Все, що пишу тут я ,та й думаю усі загалом, відбувається з метою покращення умов нашої спільної справи. Дякую за уважність при перечитанні постів! Закликаю не сприймати агресивно і надмірно гостро будь-які висловлювання. Якщо хтось бажає поскуліти між собою, пропоную зв'язатись по телефону чи по персональній електронці і там, без сторонніх очей, виказати все, що забажаєте. Повторюся: закликаю робити свою роботу якісно та вимагати достойної плати. Всім бажаю натхнення !!! З повагою, Ігор.

Прочитав я кілька сторінок... Розумію що проблема є, але розумію і повну безперспективність в колективному вирішенні її .

А як можна назвати цифри? Це типу зібрались автовиробники і вирішили скільки має коштувати машина? Мені скажуть, причому тут машина,

музика це ж творчість! Добре, зібрались художники,щоб вирішити скільки має коштувати квадратний метр картини! Або танцюристи і вирішили скільки коштує метр погонний танцю.

Я розумію, що запуск 1 треку з асуса можна розцінити, але на зовнішній карті це мало б дорожче коштувати, ніж на інтегрованій. На саункрафті буде дорожче, ніж на саундкінгу.

На фірмовій акустиці дорожче ніж на самопалі, а коли ще соляк на гітарі? Або на саксі? А заспівати в три голоси? А в дорогі мікрофони? Чи то все має коштувати однаково?

Кожен на цьому форумі скаже ні не може однаково коштувати!!!  А замовнику, який не вникає в нюанси, здається що звучать ТІ САМІ фанери!! То навіщо платити більше??

Не піду на Елтона Джона, піду на Козловського, бо квитки дешевші

А може почати з того, що в тебе звучить не так як в інших, і твоє звучання подобається замовнику. І коли в інших дешевше, але йому подобаєшся ти! Куди йому діватись?

Не замовники в тому винні, бо є закон ринку: кожен товар коштує стільки, скільки за нього ГОТОВИЙ заплатити покупець. І жодне посипання голови попелом на тему :

мало платять і не поважають, нічого не дасть. Поважають сильних. Щоб з тобою рахувалися, залежить від тебе.

Нікого не хотів образити, панове, але я написав гірку правду.

talisman, Та спокійніше ви реагуйте на все, в різних регіонах країни різні ціни а вони як правило скрізь такі які на даний момент влаштовують ту лабушню яка за ті ціни прайює і поки вона по тим цінам буде погоджуватись працювати доти така оплата праці і буде. І чому ви вважаєте що я маю вирішити для вас якісь цифри чи рамки по оплаті вашої праці, я думаю що ви людина яка спроможна сама себе оцінити достойно і скласти собі відповідну ціну за свої послуги. А то припераєте тут чуть не до стінки усіх - називай йому давай якусь ціну і все тут.  Хіба вам від того стане легше коли вам скажуть що працюють у будній день на порожній зал за 500 грн. а при замовленому залі за 5000 грн ви ж все одно тому не повірите. Який смисл тоді в ваших питаннях? Вивести середню ціну оплати лабла по Україні, чи що?  Чи може ви не дай боже налоговик?

pete fedyshyn, "...Не замовники в тому винні, бо є закон ринку: кожен товар коштує стільки, скільки за нього ГОТОВИЙ заплатити покупець. І жодне посипання голови попелом на тему : мало платять і не поважають, нічого не дасть. Поважають сильних. Щоб з тобою рахувалися, залежить від тебе..."

Абсолютно згідний з вами на 100%.

Поважають і достойно платять тим хто має в собі сили відмовлятись від дешевого лабла та від тих халтур на яких хазяїн при замовленні ходить за тобою два дні і просить спустити сотню-другу. А в ресторанах, якщо таксу встановили 50 грн за пісню, то чому погоджуються її злабати за 40 а то й 30 ргн? (тільки для того щоб клієнт не втік чи щоб хоч шось за вечір впало в кишеню). Ось вам причина всього негативу який до лабушні прилип. Доки будуть погоджуватись задешево лабати, доти їх і будуть "чморіти" всі кому не лєнь: власники кабаків, замовники, хазяї на весіллях, бармени,офіціанти та навіть посудомийки.

А те що в темі, як дехто тут обурюється пишуть багато і сторінок "намазали" вже ого-го, так це ж добре, люди знаходять якусь спільну мову, це ж спілкування, бо ж для того власне і весь цей форум. Спілкування - от що головне тут а тема нагадую, знаходиться у форумі "Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Музиканти в ресторанах" і не треба цього забувати. Ніхто ж не потребує від нас в срочному порядку винесення якихось колективних судьбоносних рішень. Та це й неможливо. А от прийти до якоїсь спільної мови з друзями по цеху я сподіваюсь спільно завжди можна. 

Чому неповірю?      500 \ 5000 \ 50 - вже є якась інформація, що мене цікавить.     МОЖЛИВО, БУДЕМО ЩОСЬ В СЕБЕ МІНЯТИ - Ось це і є моє бачення вирішення того питання, що підняв Ігор Габа.       Нікого неприпираю до стінки -  не налоговик -  і на все спокійно реагую(вибачаюсь, якщо когось "припер")

Доки будуть погоджуватись задешево лабати, доти їх і будуть "чморіти" всі кому не лєнь: власники кабаків, замовники, хазяї на весіллях, бармени,офіціанти та навіть посудомийки.

Абсолютно вірно - !!! Є один хороший стимул-прислів,я, яке застерігає грати дешево: Тато грали теє мали і я граю теє маю. Коли час від часу його згадувати,піде на користь - !!! Лабати за дурняк не слід...

Бедзю Іванишин.

Скоти зараз хитрі пішли а не люди! В нас теж таке бувало, зекономити чомусь хочуть тільки на музиці! Відео, фотограф, дорогі лімузини, сукні, костюми, аритсти, кухня - на столах ніде ябку впасти, а МУЗИКА то таке... Можна торгувати.... Бидла багато тупого розвелося у нас! Треба то все правильно і тонко вчити! Хоч так хочеться зразу взяти плюнути в писок і ще й в задницю накопати...

Вірте не вірте, так і робив колись (особливо у 90-ті) з тим бидлом. Правда не плював але копав. Колись більш-менш серйозно займався рукопашним боєм та єдиноборствами (окрім музики), тому бидло не терпів, а розмовляв на його мові. Все получалось конкретно і ефективно, завжди (правда деколи тре було і вхопити, але то рідко).Троха був такий кайф від того... Приходили вибачались інколи на другий день. Тепер цей метод застосовую рідко (але інколи приходиться, вже ніби не пацан). Але радити такий спосіб не можу. То скоріше варіант НЗ. Треба пробувати домовлятись або відмовлятись.

Читаю,читаю ваші дописи,але конкретної відповіді так і не знайшов.Така ситуація склалася всюди,навіть словацькі колеги скаржаться на це.Але вихід є і з великою перевагою над "ноутбучниками".Потрібно"вбивати ворога"  його же зброєю:) Для цього потрібно мати ноутбук з інтернетом і ви"на коні".Перевага музиканта в тому,що будь яку пісню чи мелодію,яку не можна знайти в їнтернеті,можна зіграти.Якщо хтось з гостей хоче заспівати,то теж йому буде приємно,якщо йому підіграти.Під живий акомпонемент набагато веселіше проводити різні конкурси,забави.А якщо хтось захоче Лєпса чи щось таке,що важко виконати-тут підключається компютер і виконує всі примхи клієнтів.Але в першу чергу потрібно добре грати"наживо"і показувати людям свій рівень.І повірте,що люди будуть вас більше запрошувати.Все це перевірено на протязі минулого року. Це стосується весіль та корпоративів.У кабаках по вечорам хай краще працюють"ноутбучники" :)

Під живий акомпонемент набагато веселіше проводити різні конкурси,забави.А якщо хтось захоче Лєпса чи щось таке,що важко виконати-тут підключається компютер і виконує всі примхи клієнтів.Але в першу чергу потрібно добре грати"наживо"і показувати людям свій рівень.І повірте,що люди будуть вас більше запрошувати.Все це перевірено на протязі минулого року. Це стосується весіль та корпоративів.У кабаках по вечорам хай краще працюють"ноутбучники" :)

В принципі згідний, Сам щось подібне пробував . Але тре вміти грати.  В кабаках можливо то важче застосувати буде...

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти