Василь | 23 Березня 2012, о 00:19 |
---|---|
Користувач |
Gerika ". Ви мужчинка оприділіться якось з цим ділом. :. Попадає мені час від часу і зараз "воочию" як кажуть пересвідчитись як воно є з тим ділом серед лабушні насправді. Споживають в кого наскільки здоровля хватає Це тут ми всі пушисті як котики. Так я ж оприділився, що за бажанням після роботи! "Пушистого" з себе не строю. Ну а якщо Попадає мені час від часу і зараз "воочию" як кажуть пересвідчитись як воно є з тим ділом серед лабушні насправді. Споживають в кого наскільки здоровля хватає ,то співчуваю лабухам. Я не кажу про вжитих декілька грамів ( так, для настрою,бо це комусь і нормально). Мова йшла про "вмазаних" (перекладу не потребує!) лабухів на роботі! І хто ж їм роботу дає ? |
Богдан Іванишин | 23 Березня 2012, о 00:35 |
Адміністратор |
На всяк випадок маю з собою велику мідяшок і 3G модема! На всі випадки життя !Ще й добряче себе відробляє!!! Ми таке хтіли давно запровадити, але перепробували різних 3 ДЖ провайдерів і ні один в нашому закладі не працює! Пробували ЮМС, Інтертелеком, не знаю Піпл НЕт - теж нам відрадили... То є вихід! Звичайно коли у нас WI FI - не глючить - то тупо включаємо, але він в основному глючить! Може хтось пораде на Винники якогось 3 G провайдера ?? |
Roman | 24 Березня 2012, о 23:03 |
Користувач |
Я думаю, що покриття Укртелекому у вас повинне бути. Я користуюсь тарифом Ого 256, безлімітний інтернет, якщо використовуєш понад 5 гіг трафіку, тоді швидкість падає( в мене таке раз було, по скайпу розтринькав) - це 60 грн. в місяць! Це оптимальний варіант, бо і сам шукав що найкраще... Реально, поміч відчутна . Тексти, привітання, музика і т.п. Нині замовникам що хоч може в голову стрельнути, та за гроші можна і помогти їм! |
Богдан Іванишин | 25 Березня 2012, о 00:35 |
Адміністратор |
Дякую Рома! Буду рознюхувати пропозицію! То 5 Гб на місяць ?? |
ZZ2000 | 25 Березня 2012, о 10:05 |
Користувач |
О-о, бачу тема все-таки пригодилась, (намазали вже 20 сторінок.) прекрасно, а то помню топікстартер десь вище все кричав Хватить! Закривайте! Немає з ким та про що балакати! :)))) Так як велика частина люду тут у нас полабує в кабачках то тема саме для них, дивно що ніхто раніш не створив тему з такою назвою:))
Ха-ха, так вони коли падають в коліна власнику, випрошуючи роботу в кабачку, то всі "котики" як сказала Gerika, це вже після тижня тої роботи вважають що стали вже "левами":))
Глючить бо видно власник закладу поставив слабенького та дешевого. Такого, аби для понту, щоб була та наліпка з логотипом на дверях бо ж скрізь якби то вже в порядку речей то тра й собі поставить, а грошиків на високоякісне обладнання та на швидкість як завжди, "жлобувато" :)) У нас то тфу-тьфу, бог милував, бо власник поставив таке що лупить чуть не на весь квартал, можна сидіти за два кафе в стороні на його каналі (чим з успіхом користуються всі студенти) :)) |
Roman | 25 Березня 2012, о 11:59 |
Користувач |
Богдан, я дививсь, ніби зараз є трохи інші пропозиції, але я знаю де можна дістати модем з сімкою по-старому тарифу! На рахунок W I- FI, це звичайно, дуже класно! Буде у вашого директора день народження,-скиньтесь по сотні з хлопцями і купіть роутера P.S. А як вели трансляцію на радіо під час конкурсу вокалістів з вашого ресторану? |
Ігор Габа | 25 Березня 2012, о 21:17 |
Користувач |
Я бачу тема поступово переходить в КУПИ-ПРОДАЙ. Бендзю,ти в тому шариш,створи на нашій темі дві підтеми,одна для музикантів,а друга для операторів ноутбуків. Тоді кожен буде спілкуватись на своїй хвилі. |
Roman | 25 Березня 2012, о 22:34 |
Користувач |
п.Ігор Габа, а хіба це не стосується до надання музичних послуг в ресторанах? Якщо ні, то відповідальність за "флуд" (на ваш погляд) беру на себе. Вибачайте, не хотів навмисне вас образити. Все таки, краще говорити про нагальні потреби, які важливі зараз і приносять користь, ніж плакати як все погано і як "задовбали ці караокери" ! |
Богдан Іванишин | 25 Березня 2012, о 23:38 |
Адміністратор |
створи на нашій темі дві підтеми,одна для музикантів,а друга для операторів ноутбуків. Не бачут в тому потреби, ця тема має пряму дотичність до ресторану, сам з цією темою стикаюся і досить жорстко особливо на випускних вечорах, та корпоративах. Бо випускні вечори, корпоративи і гавіть весілля після 02.00 працюмо дисжокеями і крутимо дискотеку! А тут інтернет як раз в сам раз! Роман абсолютно правий! Та він (наш Шеф), на ресторан не вісить ту табличку з WI FI, просто вони собі в офіс провели для себе, тай того... А працювали ми "зимові зустрічі" - то я їм тиждень наперед кождого дня "довбав мозги" (шефам нашим), і шось з того вийшло ... Рома шось надумаю - дам знатися... Дякую за допомогу! |
ZZ2000 | 26 Березня 2012, о 11:26 |
Користувач |
Абсолютно згідний з Бедзю Іванишин, все про що говорять хлопці і дівчата повністю стосуєтся роботи лабушні в ресторанах та кафе, значить ніякого флуду і все по темі. Та й коли людина щось тут розказує навіть для розрядки певної ситуації і при цьому згадує лабухів з ресторацій - то вона вже однозначно в темі. Так що топікстартер тут обурюється даремно. Да, так і є, він сам створив тему, яка до речі має дуже загальну назву "Музиканти в ресторанах", а це передбачає звісно різностороннє обговорення роботи лабушні в кабаках. Ну так же? Чи хтось не згідний? І хто винний що питання підняте Ігорем Габою в основному було саме про оплату, так так про оплату, бо це основний посил який іде з його першого посту, хоч там і сказано високими призивними словами ще й про дещо інще. Чи я не правий? Нагадую для тих хто підзабув перший пост:
До речі Ігор Габа, такої ціни як ви назвали у 300 грн за вечір немає мабуть у жодному закладі жодного місті. Це ви вже трішки перестарались макаючи тих ваших НЕЛІКВІДІВ... Я вам скажу за себе, що це як мінімум 800-1000 грн за вечір, залежно в якій кількості (1, 2 чи 3 чол ) вийшов колектив на сцену і головне дивлячись якого рівня заклад і якщо з 19.00 - 24.00 і робота під одного замовника і при "закритому" залі. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти