гурт ЗАГРАВ@ | 17 Січня 2011, о 17:58 |
---|---|
Користувач |
Грали ми у Львові ресторані "Золотий вепр" стара жіночка сіла під колонки і балділа десь до половини забави потім зривається зі свого місця і прямує просто до нас і кричить "скрутіт той ящик бо в мене вже тиск піднєвсє,і показуючи рукою на світло музику продовжує : і виключіт то люстро бо дуже вочи разит")))))))))))Такі то "бабушки старушки"))) |
Василь | 29 Січня 2011, о 08:46 |
Користувач |
Мій родич колись їздив з нами по халтурах. Його завдання було розгрузити і загрузити апаратуру + охорона. |
Віктор Крутей | 29 Січня 2011, о 23:06 |
Користувач |
Якось по телевізору в одній із телепередач молода ведуча запитує музиканта із якогось гурту : "Яке ваше любиме блюдо?" Ну, а лабух видно що загартований , "воював".... відповів : " ЗАКУСКА..." |
Микола | 4 Лютого 2011, о 09:21 |
Користувач |
Початок весілля,гості за святкові столи ще не сіли...Староста,глянувши на наш напівпорожній стіл,пішов до господині,тай каже:"Дайте музикантам щось на стіл".Відповідь була проста і геніальна:"Зачекай,в мене ще люди не їли!.." |
SHARIK | 4 Лютого 2011, о 12:02 |
Модератор |
Доброго дня всім. Перечитуючи розповіді до даної теми згадав про своє.... Граєм в Заліщицькому р-н, десь над Дністром, чи Серетом, вже й неможу згадати, село називалось Миколаївка. Зайшли гості за перший стіл, музиканти відіграли "корогін", батьки випили з молодятами, запрошують гостей їсти , пити і тут всім випили і "молотять" і в шалаші тишина, ніхто не говорить лиш вилки стукають... Газда стоїть ще коло молодят, мама сіла на на край лавки. Газда випив, кинув оком по шалаші тай питає нас: " Хлопці шо так тихо стало..?", А наш баяніст візьми тай ляпне: " Певно хтось ноги переплів....", мама подає голос: " То на певно Я" Газда в крик : " ЖІНКО РОЗКИНЬ НОГИ - НАЙСЯ ГОСТІ БАВЯТЬ!!!!" Всі врегіт!!! |
romamuz | 5 Лютого 2011, о 17:31 |
Користувач |
Напевно кожен хто грає по весіллях чув таке питання "Хлопці, у вас яка ямаха, роланд чи касіо?" |
Діма Ярош | 9 Лютого 2011, о 10:09 |
Користувач |
Після другого заходу на весіллі один гість вже трошки "змучений" підходить до нас і каже - Хлопці в пісні Меладзе вам треба грати більше ЛЯ МІНОРУ, а так гарно граєте, ГОЛОСНО...... |
Діма Ярош | 9 Лютого 2011, о 10:12 |
Користувач |
Працюємо весілля з солісткою, і між заходами підходить до соліски мужчина і говорить їй комплімент - Дівчинко у вас дуже гарний жіночий СОЛЬФЕДЖІО.... |
Василь | 19 Лютого 2011, о 03:46 |
Користувач |
У мене тут з п.Миколою проходить паралель.Давно було...Якось грали весілля в далекому селі.Народу в шалаш набилося,майже місць немає.Ще люди підходять Тут голос"Встаньте,музиканти-хай люди сядуть."Не знаю,як у кого,але коли ,запрошуючи гостей за стіл,після маршу шуткуємо"Надворі лишаються кіт,собака...і музиканти!" |
Віктор Крутей | 20 Березня 2011, о 22:02 |
Користувач |
Було це десь в 1979 чи 1980 році, я вже здобував освіту після школи. На квартирі, що ми винаймали під час навчання, проживав мій одногрупник Петя з під Жовкви / в той час це був Несторівський район/. Петя на той час вже грав в гурті /тоді казали ВІА/ , мав свій комбік перероблений із кінаповського лямпака, а " вишивав" він на "ШТАХЕТІ" , так Петя любовно називав гітару радянського виробництва. Після кожного "грання" на цьому інструменті облазила шкіра з пальців і пухла рука. З посмішкою згадую ті часи бо і моя перша гітара була совдепівська "УРАЛ". Так от, одного з понеділків, Петра на навчанні не було. Не було його і у вівторок. Тільки в середу прийшовши після занять , зустріли ми колєгу на квартирі. Розпухший ніс, подряпане обличчя та пожовтівші вже синці під очима , все це викликало сміх, спонукало до жартів і підтверджувало, що щось таки відбулося серйозне. Спочатку неохоче , та під пляшечку " Портвейну" історію ми почули. Під час минувших вихідних , лабав Петя з хлопцями танці, на празнику в сусідньому селі. Все йшло нормально, людей було тьма, забава повним ходом, апарат працював безперебойно, видаючи "балдьожний звучок" . Та коли після декількох перекусок, та кількість продукту яку Петя з'їв , почала тиснути на ту кількість яку він випив, з'явилася термінова необхідність "збігати до вітру". Пропихаючись поміж празникантів , Петя мчав за клуб, точно визначивши пункт призначення. в темноті за клубом. Та тільки звернув за ріг клубу, отримав страшенний удар в голову. Отямився лежачи на землі, голова болить , з носа юшить кров і нікого поруч. Перша думка : "ХТО ? ... і головне - ЗА ЩО ?" .... Ще трошки полежавши, а потім підвівшись , все стало зрозумілим..... Знаючи всіх і все в цьому селі , не знав Петя одного, що напередодні в притик до кіноапаратної добудували якусь господарську прибудову. В неї то Петро з розгону і влупився. )))... Та треба було ж повертатися до клубу, ... одяг забруднений , "фейс" потовчений .... та й, що розказати всім правду ПРО СТІНУ?... Зрозуміло , що версія одна - ДРАКА. Дівчата , як герою, допомогли вмитися, а хлопці-фанати побігли шукати кривдників... От така-то історія, можливо, що хлопці з того гурту не знають про той випадок взагалі. А я от розказав... P.S. Петре , друже, якщо ти є на сайті ----МОЇ ВІТАННЯ!!! Я тримав в таємниці це у продож усіх років, та як кажуть наші теперішні високопосадовці: "Те , що було з нами давно - не рахується, це ніби було не з нами. .... ))) Цю історію можна би було розказувати як повчальну молодим артистам, закінчуючи словами: "Якщо вас засліпить "світло сцени" , то пам'ятайте ,що поряд із світлом завжди є тінь, півтінь і падаюча тінь." .....)))) Або ж як тост: "Так вип'єм за те , що б коли нам сильно чогось захочеться, то нехай на нашому шляху не буде ніяких перешкод! )))... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти