MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 5 Вересня 2011, о 23:53 |
---|---|
Користувач |
Зелений ти ще ,щоб мені тикати...купив собі psr910 дитячу іграшку от і грайся нею, а то ще з "вумним" видом "розсуждає" і робить цінні поради .Спочатку пропусти через свої вуха (якщо вони є) і руки з пару десятків достойних інструментів, а вже потім... |
bodja bear | 6 Вересня 2011, о 00:21 |
Користувач |
Пане Микола що ви так агресивно ?!!!!!!!!)))Бачите хлопці собі спілкуються , "діла рішають" , а ви тут лізете, заважаєте.....))))))))) |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 6 Вересня 2011, о 01:27 |
Користувач |
Ага, під ногами путаюсь |
Piano Man | 6 Вересня 2011, о 08:17 |
Користувач |
Я думаю,що сваритись чи з'ясовувати стосунки не потрібно.Всі учасники форуму в більшій чи меншій мірі музиканти,і думка кожного є важливою. bodja lykovskij, пан Микола ніскільки не заважає,навпаки, чим більше інформації по темі я отримаю,тим краще для мене в плані вибору.ще раз дякую усім форумчанам,які допомагають у вирішенні питання. По темі:на Motif вживу ніколи не грав,так само як і на Roland Fantom.На Korg Triton приходилось грати,але думаю в порівнянні з Motif він морально застарілий.Тому мій вибір грунтується на технічних характеристиках інструментів та демках з ютюба.Може це комусь здається смішним,але можливості попрацювати з інструментами на даний час немає. Є ще такий друг як Йося чи Йосип із Закарпаття, з міста Берегове,то він радить доскладати грошей і взяти Roland Fantom. І ще одна запитання:можливо хтось із користувачів знає,у скільки хоча б приблизно обійдеться купівля інструменту на ebay. |
Богдан Іванишин | 6 Вересня 2011, о 10:07 |
Адміністратор |
В принципі стосовно Миколи про ЕБЕЙ погоджуюсь 100%! Мої знайомі там не один рік купляють - і ще не було такого - щоб була якась "підстава"! Ну, Богдане, дуже ти помиляєшся на рахунок "дешевше на доларів 100-150 " ))))))))) Там можна взяти дешевше в середьному на 500 - 700 долл. А в добрих випадках і більше! залежить від цінової категорії товару звичайно! Простий приклад - звукова карта Tascam 1884 на ебей можна знайти за 400 - 800 долл. то нова коштує 2175 долл - скажіть мені будь - ласка Богдане де Ви тут бачите різницю в 100 - 150 долл ??? )))))))))))))))))) |
pete fedyshyn | 6 Вересня 2011, о 11:44 |
Користувач |
Я не знайомий з Ямаха МОХ6 і наскільки вона "на базі ХS", але в мене була Ямаха МО6 і писали " базі ES", але то абсолютно різне звучання і якщо хтось думає, що Ямаха випустить дешевший інструмент зі звучанням топової моделі то так не буває. Беріть краще старішу модель, але топову. (Розвиток іде зовсім не в сторону якості звуку) |
Володимир Матвійчук | 6 Вересня 2011, о 12:05 |
Модератор |
Богдане, згоден з Вами, що в середовищі Cubase набагато зручныше та якысныше можна писати фонограми, ніж в якомусь одному синтиезаторі. Але в іншому Ви пишете нісенітницю і заплутуєте людей. Наприклад, що тільки Cubase може дати 24 біти. Насправді, Cubase працює в 32 і 64 бітах, а аудіо виводиться через 24-бітну (максимум) звукову карту. Тобто, 3 16-бітною картою звук на моніторах буде 16-бітний. І звідки Вам відомо, що сучасні синтезатори не виводять з себе 24 біти? Для мене Yamaha DX 7, старий, але по звуку Родес піано, з DX може напевно змагатись тільки Роланд D50. Тембру Rhodes немає і бути в DX 7 не може - Ямаха не має на нього права. п. Ігор, як люди створюють фонограми, вони ж не тільки створюють їх в одному стилі....наприклад Діско і всьо.... Фонограми створюються і симфонічні, і металічні. То може, запропонувати пану Галичанину аналогову студію, скрипки etc та гітарні голови з кабінетами? Я наприклад ні в одному секвенсорі, не бачив кращик звуків саксофона і гітари ніж в мене на PSR-s910 В такому разі не потрібно нічого радити. |
Юрій Цьосенко | 6 Вересня 2011, о 12:57 |
Користувач |
Я наприклад ні в одному секвенсорі, не бачив кращик звуків саксофона і гітари ніж в мене на PSR-s910 Тоді послухай бібліотеки для семплера Kontakt Chris Hein Horn vol2 або vol3,або Mojo Horn Section.Також по гітарам ,той самий,,MusicLab,,звучить куди краще чим s910...Так що Богдане тут ти трохи перегнув... |
Володимир Матвійчук | 6 Вересня 2011, о 13:01 |
Модератор |
Ви маєте рацію, пане Юрію. Ось шматочок моєї роботи з Samplemodelling Mr. Sax A http://rghost.ru/7650541 А ось з Real LPC: http://www.realmusic.ru/songs/791173/ |
Володимир Матвійчук | 6 Вересня 2011, о 13:40 |
Модератор |
Бедзю, дякую! Звичайно, живе - завжди краще. Але в контексті порівняння клавішного ромплера та семплерної бібліотеки остання виграє...
Тю... ваше повідомлення пропало... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти