Юрій Цьосенко | 6 Вересня 2011, о 21:30 |
---|---|
![]() Користувач |
Я б на Вашому місці прислухався до поради пана Ігоря Гарваса.Що до Motif ES я думаю що можна.Але знову ж таки ,у Вас є psr 1000 ставте її як міді-клаву і візміть два модулі якщо подобається es то візміть рековий і буде Вам щастя. |
Богдан Іванишин | 6 Вересня 2011, о 21:30 |
![]() Адміністратор |
Пане Ігор дякую за лінк! |
Piano Man | 6 Вересня 2011, о 21:55 |
![]() Користувач |
Пане Юрію,не знаю чи зможу працювати з реками.Робочу станцію хотів би взяти для того щоб менше часу користуватися софтовими інструментами та бібліотекамив зв'язці з міді клавіатурою.Я розумію,що одним залазним інструментом не обійдусь,проте хотілося б повну версію.) Пане Богдане, виходячи з реального фінансового становища,хотілося б взяти тобочу станцію фірми Ямаха.Тобто тут вибір постає міжYamaha Motif ES6 i Yamaha MOX6.Як вже говорилось вище МОХ це бюджетна версія XS,то я так розумію краще взяти старішу але повну версію. |
Юрій Цьосенко | 6 Вересня 2011, о 22:15 |
![]() Користувач |
Все одно будете писати в софтовому секвенсорі.Вспомните мої слова:))) |
Piano Man | 6 Вересня 2011, о 22:32 |
![]() Користувач |
Хочу писати більшу частину на воркстейшені,додаючи софтові інструменти.Пане Юрію,а виякщо пишете-чим більше користуєтесь-залазом чи софтом? |
Юрій Цьосенко | 6 Вересня 2011, о 22:39 |
![]() Користувач |
Софтом |
Богдан Іванишин | 6 Вересня 2011, о 22:57 |
![]() Адміністратор |
Шановні друзі! Ще раз скажіть! Що краще Софт чи залізний апарат ??? Якщо взяти припустим Стейбернг, (гіперсонік,Віртуал бас, гітара, та ін ) і залізяку ту саму Ямаху S 900, чи пА 50 ??? - порівняння.... ???? Я би все таки віддав перевагу залізякам - а Ви *??? ))) |
Bogdan Nestor | 6 Вересня 2011, о 23:08 |
![]() Користувач |
70% софт 30 залізо. Суджу по своїй практиці) |
Юрій Цьосенко | 6 Вересня 2011, о 23:15 |
![]() Користувач |
Пане Бедзю ,спірне питання.(ІМХО)Якщо брати ті софтові інструменти які Ви перечислили то я б теж віддав би перевагу залізу.А якщо брати наприклад Spectrasonics Trilian або той самий MusicLab,чи EZDrummer або AddictiveDrums ,то S 900 чи PA 50 по звуку будуть пихтіти перед цими софтинами.Не кажучи про Kontakt з бібліотеками до нього.Звичайно якщо залізо рівня XS чи Fantom, то перевага на стороні заліза,і то я думаю що не завжди..Тай ціна там теж, самі знаєте яка... |
Володимир Матвійчук | 6 Вересня 2011, о 23:32 |
![]() Модератор |
Бедзю, дискусію про перевагу софту чи харду можна було заводити п'ять років тому. Але зараз це неактуально - тому що усе софтове; і питання в тому, що зручніше? Мені зручніший софт, тому що він не закріплений до жодного апарату, крім системного блоку; і більш ні на якому апараті я не зможу реалізувати таке скрипічне гліссандо, як на LASS... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти