vovan7bud | 1 Липня 2012, о 12:56 |
---|---|
Користувач |
придбав собі pa 500 !!! просто бомба !! особливо після пср е423 покищо розбераюсь з ним , та бачу що без мануалу на рос. мові не обійтись .можливо хтось дасть посилання де можна скачати або скиньте на мило буду дуже вдячний!! vovan.bud.7@mailru |
unclehaphap | 1 Липня 2012, о 22:03 |
Користувач |
www.korgmusic.ru |
vovan7bud | 2 Липня 2012, о 19:23 |
Користувач |
Дядько Хапко
дякую!! вже знайшов..буду зубрити!
|
vovan7bud | 23 Липня 2012, о 21:00 |
Користувач |
Всім привіт. ! хто підскаже як у па 500 стилі які мені потрібні скопіювати на флешку??? але не з 2-х юзерів а з інших банків ,і навпаки ? інтуітивно розумію що десь стоїть блокіровка і.т.п але що саме неможу знайти допоможіть будласка
|
Сергій Чемерис | 18 Січня 2014, о 13:24 |
Користувач |
Привіт, Народ! В мене появилася проблемка з інструментом РА500. При писанні стиля любить підвиснути, а при зміні фону на стилі любить фоніти до перезагрузки. ПО перестановляв, але без змін. Інструмент не є нагружений звуками і стилями, бо користуюся стандартом. Пам'ять інструменту вільні на 89%. Що можна зробити, щоб його: або перепрошити, або оновити, щоб все почалося з нуля і без глюків і висяків? |
unclehaphap | 18 Січня 2014, о 21:27 |
Користувач |
Оновити операційну систему. |
Сергій Чемерис | 19 Січня 2014, о 11:51 |
Користувач |
Операційку оновляв 2 рази. Не помогає. |
PETROWYCH | 21 Січня 2014, о 10:59 |
Користувач |
Фон можна виключити і без перезагрузки (одночасно нажати кнопку шифт і старт/стоп)! Можливо і під час прописки допоможе...? |
Сергій Чемерис | 23 Січня 2014, о 12:38 |
Користувач |
Дуже дякую)))) Обновив ще раз на всяк пожарний операційку. з фоном розібрався. виявлося, що я трошки в настройках нагружав фон і інструменти в стилі. настройки стилів поміняв. стилі пашуть, як папа Карло, но коли пишу стиль все-рівно видає глюк)))) |
ziko2012 | 13 Квітня 2014, о 18:22 |
Користувач |
Шановний Дядько Хапко або хтось інший підкажіть як підремонтувати клавіатуру в ПА500 БО ТРОХИ хитається . ДЯКУЮ. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти