sergejkushnir | 25 Січня 2012, о 16:49 |
---|---|
Користувач |
Все залежить від того яка ямаха і чим не дотягує.) Якщо PSS то таки правда не дотягує.))) Роман спробуйте 910 і ваша думка зміниться. Будете говорити потім що 500 до неї не дотягує |
romamuz | 25 Січня 2012, о 17:57 |
Користувач |
Тож і пробува і грав на 910. але порівняно з коргом, то як несолоний борщ, начебто все є(і сало, і часник,і бурячок) але чогось бракує. |
sergejkushnir | 25 Січня 2012, о 18:02 |
Користувач |
ЇЇ теж треба вміти відстроювати. Зводити добре стилі, зберігати свої налаштовані підтягнуті звучки в юзер банку. От тоді побачите що буде все смачно навіть без часнику. Просто ви прикипіли до того корга і думаєте що краще від нього нема нічого Мені багато музикантів говорять що 910 ямашка краща від 500 корга. Не думайте що це лиш я такий затятий ямахоман. |
unclehaphap | 25 Січня 2012, о 18:14 |
Користувач |
Не знаю, чи Роман був присутнім, коли жваво обговорювались деякі інструменти. Чомусь мені здається, що він багато цікавого та кумедного пропустив :D Але бачу, що на підході нові серії :) ... |
Yulianovich | 25 Січня 2012, о 20:08 |
Користувач |
sergejkushnir, та Роман Співак вже неодноразово демонстрував як він "готує борщ" на Korg -PA500. Зібрав схвальні відгуки. То ж дивними виглядають Ваші поучання. Ви ставите під сумнів компетенцію і професійні навики Романа? |
Сергій Чемерис | 19 Лютого 2012, о 22:26 |
Користувач |
Народ, можна якось підключити ноут до коржика і з корга керувати мінусами? |
romamuz | 19 Лютого 2012, о 22:44 |
Користувач |
Корг можна підключити до ноута лише у якості флешки та міді-клавіатури. А для того щоб керувати мінусами на ноуті(пауза, плей, стоп , вибір треку) тобі потрібен пульт wi-fi, або блютуз. У жодній самограйці я не знаю такої опції. Можеш ноут підключити до корга: з аудіовиходу ноута до входу корга, то тільки зможеш регулювати рівень гучності фанер з ноута. |
Сергій Чемерис | 20 Лютого 2012, о 02:59 |
Користувач |
а якість звуку буде нормальна, чи звукову карту треба буде кращу брати? |
unclehaphap | 20 Лютого 2012, о 10:06 |
Користувач |
Сергію, ти поки не уявиш чітко, що ти саме хочеш зробити, то будеш задавати кумедні питання і ніхто тобі не допоможе :) 1. Як саме ти хочеш керувати ноутом за допомогою Корга? 2. Якість сигналу з ноутбука, пропущеного через Корг, буде гіршою (кардинально чи не дуже - то вже тре слухати, але теоретично гарантовано, бо зайва ланка в тракті носить свої спотворення). |
Сергій Чемерис | 20 Лютого 2012, о 11:44 |
Користувач |
Дядько Хапко, я не знав, як би то правельно запитати, тому питав, як є... Дякую, хлопці, за відповідь. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти