Сергій Чемерис | 17 Грудня 2011, о 14:08 |
---|---|
Користувач |
Ігор, щойно ще раз попробував при включеному інструменті витягнути флешку і назад поставити - все працює. може скоріше глюк якийсь був, що читати не хотіло.. |
Артур | 17 Грудня 2011, о 21:08 |
Користувач |
На старій прошивці в мене теж був такий глюк з флешкою. Після оновлення - все ок. |
Studio | 18 Грудня 2011, о 01:02 |
Користувач |
Флешка була відформатована на інструменті? і засовувати влешку треба при виключеному інструменті, інакше її не прочитає. Флешка мусить бути до 2ГБ. =================== Все дурниці. Корг прекрасно працює з флешкою, без проблем. Я навіть не форматую на інструменті. Зразу з упаковки в інструмент. Ні з одною флешкою проблем не було - !!! |
sergejkushnir | 20 Грудня 2011, о 20:30 |
Користувач |
Залив 2 МІДЯХИ в розділі мої мінусовки назва (МІДІ файл для порівняння) Будь ласка озвучуйте і викладайте я послухаю А я завтра озвучу в магазині на 910 і викладу свій варіант |
Gocan | 20 Грудня 2011, о 21:17 |
Користувач |
Хотів долучитися... Закачав Сергій твоє MIDI... Бажання пропало. Ти то сам писав? |
Gocan | 20 Грудня 2011, о 21:18 |
Користувач |
t2dye - ця вразила особливо |
sergejkushnir | 20 Грудня 2011, о 21:24 |
Користувач |
Gocan Ігор А ви в курсі що інструмент на якому писалась дана міді не розуміє ваші патчі на 710. Бо у вас таких там просто немає тому й результат такий Чи думаєте що яку небудь мідяшку в яку небудь клавішу вставив і все класно звучить?))))). Тоді б не було сенсу обновлятись інструментом Хто писав і на чому це я скажу після того як озвучу на 910 і всі учасники викладуть свої варіанти В нас тут аномім, поки що. Така домовленість |
Gocan | 20 Грудня 2011, о 21:37 |
Користувач |
Сергій та справа не в тому, всі інструменти у мене побачило!!! Але зіграно БЕЗГРАМОТНО!!! Як об'єктивно оцінювати інструмент коли лажа ріже у вуха? |
Yulianovich | 20 Грудня 2011, о 21:38 |
Користувач |
Ну один не годиться, це точно. А якась дитяча "бірулька". Тут попередньо вже зауважили. |
sergejkushnir | 20 Грудня 2011, о 21:47 |
Користувач |
Добре в мене зараз нема на чім прослухати зараз викладу ще один МІДІ Виклав (Ще одна МІДІ) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти