Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Korg PA500
Korg PA500

завтра результат напишу, що в магазині скажуть))))))))))))

Сергій !  Італійського нема це точно! (тим більше Японського)    )))) Па 50 і 500 - виключно збираються в китаї!  Так що на марне не "грузи" продавців. )))   Що до ""Трембіти - то я вже там років 10 усе купляю і замовляю! Ще проколу не було ніразу! Там дійсно гуманний рівень обслуговування...

Приєднуюсь до думки Дядька Хапка на рахунок відсутності нових РА-500 італійського виробництва. А те що їх роблять в Китаї, не проблема. Перенесла фірма туди виробництво - сучасна практика.

В мене неперевірені, але насторожуючі дані, що Корги зараз збираються на виробничих потужностях Medeli...

Бедзью Іванишин, "Трембіта" -  це музичний магазин? Бо я брав корга в Тернополі, в магазині "Бастер". Той магазинчик тоже всі хвалять і проколів за ними ще не було. 

Я вчора витянув свій роланд з чохла, він тоже китайський, але на ньому клвіші рівнесенькі і зазори одинакові. дифектів ніяких нема,  а на коргу їх є трохи. саме головне - клавіатура. вона хвилькою йде, щей вм"ятину знайшов вчора на задній панелі.

Дядько Хапко, а "Medeli" - що це таке?

http://www.medeli.com.hk/  Medeli Hong Kong

Та в Па 50 у мене теж клавіатура  хвилькою... і в 500 - скільки не придивлявся теж таке ( така якість збірки що поробиш)  Скажу чесно, взяли ми 50 ку (хоча були гроші на 500),  бо якість самих кнопок у ньго набагато краща ніж у 500.   500 в мене справляє враження якоїсь дитячої забавки невдло зібраної - кнопки управління ритм машиною рухаються в різні боки - таке враження що зараз повилітають( хоча можлтво і довго послугують) - але мене то страшно нервувало!   Вибір наш є тимчасовий, бо старенький JV - 35 розлітався на очах (ну хтілося керувати "прцесом" а не під болванки догравати) тому і взяли па 50. Брали через провірені руки по ціні виробника ...  

Так,панове,китай це дешева робоча сила. З*їсть китаєць тарілку рисулітає як бумеранг цілий день. І в Америці також процвітає )))-IN CHINA,

А операційку обновити обов"язковомене колись на V.1.11 декілька разів підвисав.Зараз V.1.19-все норм.

Не теба будувати  іллюзій -  в 2000-му році  з Італії три рази передавали дорогі GEM і  вже тоді було   made in China.  Потім і роланд сам привіз теж китай і це при тому, що   було 10 років назад .

З серії РА на даний час в Китаї збирають тільки РА50 і РА500. Все інше - в Італії. Як буде далі - не знає ніхто, але поки-що якість китайської "зборки" особисто мене дуже кумарить. Я Коргоман з дуже великим стажем. Перший мій Корг - Poly 800(1986рік - 4000рублів - бішені гроші) - зараз - РА 800(3000$). Що далі? РА3Х - не цікаво і дорого, Kronos - цікаво, але  теж дорогувато і для весіль не дуже придатно.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти