Сергій Чемерис | 21 Листопада 2011, о 00:05 |
---|---|
![]() Користувач |
завтра результат напишу, що в магазині скажуть)))))))))))) |
Богдан Іванишин | 21 Листопада 2011, о 03:15 |
![]() Адміністратор |
Сергій ! Італійського нема це точно! (тим більше Японського) )))) Па 50 і 500 - виключно збираються в китаї! Так що на марне не "грузи" продавців. ))) Що до ""Трембіти - то я вже там років 10 усе купляю і замовляю! Ще проколу не було ніразу! Там дійсно гуманний рівень обслуговування... |
Yulianovich | 21 Листопада 2011, о 05:32 |
![]() Користувач |
Приєднуюсь до думки Дядька Хапка на рахунок відсутності нових РА-500 італійського виробництва. А те що їх роблять в Китаї, не проблема. Перенесла фірма туди виробництво - сучасна практика. |
unclehaphap | 21 Листопада 2011, о 11:24 |
![]() Користувач |
В мене неперевірені, але насторожуючі дані, що Корги зараз збираються на виробничих потужностях Medeli... |
Сергій Чемерис | 21 Листопада 2011, о 12:21 |
![]() Користувач |
Бедзью Іванишин, "Трембіта" - це музичний магазин? Бо я брав корга в Тернополі, в магазині "Бастер". Той магазинчик тоже всі хвалять і проколів за ними ще не було.
Я вчора витянув свій роланд з чохла, він тоже китайський, але на ньому клвіші рівнесенькі і зазори одинакові. дифектів ніяких нема, а на коргу їх є трохи. саме головне - клавіатура. вона хвилькою йде, щей вм"ятину знайшов вчора на задній панелі.
Дядько Хапко, а "Medeli" - що це таке? |
Yulianovich | 21 Листопада 2011, о 14:40 |
![]() Користувач |
http://www.medeli.com.hk/ Medeli Hong Kong |
Богдан Іванишин | 21 Листопада 2011, о 19:23 |
![]() Адміністратор |
Та в Па 50 у мене теж клавіатура хвилькою... і в 500 - скільки не придивлявся теж таке ( така якість збірки що поробиш) Скажу чесно, взяли ми 50 ку (хоча були гроші на 500), бо якість самих кнопок у ньго набагато краща ніж у 500. 500 в мене справляє враження якоїсь дитячої забавки невдло зібраної - кнопки управління ритм машиною рухаються в різні боки - таке враження що зараз повилітають( хоча можлтво і довго послугують) - але мене то страшно нервувало! Вибір наш є тимчасовий, бо старенький JV - 35 розлітався на очах (ну хтілося керувати "прцесом" а не під болванки догравати) тому і взяли па 50. Брали через провірені руки по ціні виробника ... |
bars&ik | 21 Листопада 2011, о 21:01 |
![]() Користувач |
Так,панове,китай це дешева робоча сила. З*їсть китаєць тарілку рису ,і літає як бумеранг цілий день. І в Америці також процвітає )))-IN CHINA, А операційку обновити обов"язково.В мене колись на V.1.11 декілька разів підвисав.Зараз V.1.19-все норм. |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 22 Листопада 2011, о 00:07 |
![]() Користувач |
Не теба будувати іллюзій - в 2000-му році з Італії три рази передавали дорогі GEM і вже тоді було made in China. Потім і роланд сам привіз теж китай і це при тому, що було 10 років назад . |
Володимир Боршош | 22 Листопада 2011, о 00:33 |
![]() Користувач |
З серії РА на даний час в Китаї збирають тільки РА50 і РА500. Все інше - в Італії. Як буде далі - не знає ніхто, але поки-що якість китайської "зборки" особисто мене дуже кумарить. Я Коргоман з дуже великим стажем. Перший мій Корг - Poly 800(1986рік - 4000рублів - бішені гроші) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти