Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Korg PA500
Korg PA500

Операційку я би запросто обновив сам, якби хоча б зверху  він без дифектів був. я їх завтра в магазині так загружу, що вони мені італійця чистокровного привезуть..

Я коржика вже спакував.. Зараз на Rolang GW-8 бавлюся.. аж непривично після корга на роланді грати..

По закону ви маєте право повернути товар на протязі трьох тижнів - правда це може забрати багато часу та здоровя. Бажаю успіху!!!

Інструменту сьогодні 10 днів тільки. Значить я його ще повернути можу.

Сумніваюсь в існуванні l'italiano vero...

мусить існувати, Дядько Хапко. Не китайці ж придумали Корг. китайці тільки копії вміють випускати, та щей дефективні.

якщо міняти на чистого італійця не захочуть, то хай віддають гроші. я краще ті гроші перешлю в Італію знайомим, а звідти прийде корг орегінальний, а не якась штамповка. хоча прийдеться потратитися на пересилку. але інструмент тоді буде дійсно нормальний.

як я поняв - в Україну товари тільки з китаю йдуть. я ніколи б не подумав, що такі інструменти Китайці будуть випускати. одне діло - телефони і решта барахла, а зовсім друге діло -  дорогі клавіші.

Поміняти повинні хоча шансів не багато, а гроші не повернуть - це точно.

А на рахунок китайців то вони вже заполонили весь світ!!! І навіть в Америці продають китайські речі

.

Поміняти інструмент можна напротязі 14 днів, за умови якщо ти сохранив чек. Закон додаю!!! Купили колись один дорогий інструмент у Львові в магазині "Трембіта"(думаю всі його знають). А інструмент нажаль нам не підійшов. На 4-й день підійшов в магазин, - продавці повернули гроші без проблем, що мене дуже здивувало. Не чекав такого рівня обслуговування. Стаття 9. Права споживача при придбанні товару належної якості

1. Споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, в якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня купівлі, якщо триваліший строк не оголошений продавцем. { Абзац другий частини першої статті 9 із змінами, внесеними згідно із Законом N 2741-VI ( 2741-17 ) від 02.12.2010 } Обмін товару належної якості провадиться, якщо він не використовувався і якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики, а також розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. Перелік товарів, що не підлягають обміну (поверненню) ( 172-94-п ) з підстав, зазначених у цій статті, затверджується Кабінетом Міністрів України. 2. Якщо на момент обміну аналогічного товару немає у продажу, споживач має право або придбати будь-які інші товари з наявного асортименту з відповідним перерахуванням вартості, або розірвати договір та одержати назад гроші у розмірі вартості повернутого товару, або здійснити обмін товару на аналогічний при першому ж надходженні відповідного товару в продаж. Продавець зобов'язаний у день надходження товару в продаж повідомити про це споживача, який вимагає обміну товару. 3. При розірванні договору купівлі-продажу розрахунки із споживачем провадяться виходячи з вартості товару на час його купівлі. Гроші, сплачені за товар, повертаються споживачеві у день розірвання договору, а в разі неможливості повернути гроші у день розірвання договору - в інший строк за домовленістю сторін, але не пізніше ніж протягом семи днів.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти