Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Korg PA500
Korg PA500

Вибачайте, що не в тему, а скільки коштує KORG PA3X? Знаю, що PA800 Можна взяти за 2500$.

KORG PA3X - тисяч з 40 000грн., якщо не більше..

А свого коржика, я так поняв, треба лишати, операційку поміняти і не паритися на рахунок дифектів..

Шось за круто! В неті ціна PA3X 3800$ - 4000$ а PA800 2800$ - 3000$

я приблизну ціну написав. я подивився в неті, а там ціна в рублях і я приблизно перевів.

Маю коржика па500-го три з гаком роки, причому кожен день граю, жодного геморою, як де-хто висловлювався. Перевірив його що до дефектів, які вит тут описали, жодного немає, причому він у мене також китайський. Брав у магазині новесенького.

Три роки назад збірка була нормальна, а зараз роблять все, як небудь. В мене перший такий інструмент попався, що глюкнув. А до коржика я вже привик за той час. З кожнем днем користування ним все легше і легше. РА500 - це напевне і є мій ідеал клавіш. Хоч він трошки дефективний, але грати на ньому буду ще пару років, поки щось краще не випустять по подібній ціні.

Бедзю Іванишин в трембіті Korg PA500 трохи дорогий!!!Думаю брати в елтоні!!!

в мене WG-7!lхочу попробувати корг.Послухавши і почитавши відгоки.вирішив взяти!!

ANDROLAND, Корг - класний інструмент. нарікання були, поки не розібрався в ньому, а зараз дуже радий інструментом.

Дякую за підтримку  п.Сергію.Як в пісні співається:"вип"ємо куме зщей з понеділка"!!!На наступний тиждень буду брати

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти