Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Korg PA500
Korg PA500

Нема за що!

В мене виникло пару  запитань:Як   в па 500. з sd card  копіювати стилі на клавішу.Який формат стилю читає па?

формат стилю "STY". а загружати: Media/Load. там вибираєш в який юзер загружати.

this is not a PA file!!

можливо в мене погані стилі!!!Закинь пару,як що є malush87@gmail.com 

Флешка була відформатована на інструменті? і засовувати влешку треба при виключеному інструменті, інакше її не прочитає. Флешка мусить бути до 2ГБ.

так форматнув!!!Всеодно не йде!!Флешка на гіг

Якщо так пише, значить не підтримує стиль. не потрібно мучитись. А стилі можеш качнути тут  http://letitbit.net/index2.php?module=site&controller=download&action=download&uid=91967.9d186bb8a22a460b3fabe9c55d25&name=Spivak_Roman.zip&page=1

а може щей таке бути, що мені брак попався і не хоче читати. але я думаю, що напевне все залежить від операційки, або дійсно корг не може читати влешку зразу, як старий телефон.

Чемерис Сергій, а впевнені що флешка вставляється лиш при вимкненому інструменті? P.S. Хотів качнути мануал на www.korgmusic.ru, а там Трояни полізли,то й облишив ту затію.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти