romamuz | 21 Грудня 2011, о 23:29 |
---|---|
Користувач |
Усім привіт, Пробачте за спізнення. Пане Сергію, якщо вам подобається ямаха(бо вона у вас є) а корг не подобається(бо його у вас немає) то най так буде. Тіште себе що ямаха то фест, і ви значно розумніший за тих хто придбав самограї інших брендів. Але якщо ви не працювали( так-так, саме працювали, а не потикали на екран) на якійсь клавіші хоча б не менше пів-року, то ніц не маєте права щось про її казати. У мене виникла ідея створити нову тему. І у ній шановне панство, я порву своїм коргом ямахи та роланди
Усім хто хоче позвучати сюди: http://www.minus.lviv.ua/forum/thread/4361/ |
sergejkushnir | 22 Грудня 2011, о 01:43 |
Користувач |
В мене нема бажання працювати на тій клавіші бо бо не вважаю її доброю в плані звучання Ямахи теж нема але хочу придбати |
romamuz | 22 Грудня 2011, о 18:51 |
Користувач |
Пане Сергію Кушнір, то що ви можете сказати про клавішу, якщо у вас її немає, і ви на ній не працювали? |
Сергій Чемерис | 22 Грудня 2011, о 22:21 |
Користувач |
Логічне питання. |
Богдан Іванишин | 22 Грудня 2011, о 22:42 |
Адміністратор |
Йому хтось сказав що вона є файна... |
Сергій Чемерис | 22 Грудня 2011, о 23:12 |
Користувач |
Може бути. мені на днях розказували, який класний інструмент "Roland GW-8". Говорили, що я зря його продав, і, що кращого інструменту за нього немає. прикол в тому, що хвалили духовики, а не клавішники..ха-ха.. |
sergejkushnir | 23 Грудня 2011, о 00:45 |
Користувач |
Я працюю на ній постійно, але вона не моя. Товариша який грає зі мною
Я ніколи не слухаю коли хтось щось хвалить або совітує, в мене є своя голова і вуха |
Юрій | 23 Грудня 2011, о 00:59 |
Користувач |
Я ніколи не слухаю коли хтось щось хвалить або совітує В тому Ваша проблема, що ніколи і нікого!!! в мене є своя голова і вуха СУМНІВАЮСЬ!!!!!!! |
bars&ik | 25 Грудня 2011, о 02:59 |
Користувач |
Тоді Ви реально помилилися адресою форуму. ІМХО. |
bodja bear | 15 Січня 2012, о 04:27 |
Користувач |
Сергій Кушнір ти мій кумір , в мене така депресуха останнім часом була...але ти мене спас...))))дякую!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))) Тепер звернусь до корифеїв нашоко коханошо форуму. Панове а не набридло вам вже стільки часу в одному і тому самому болоті плавати?!!!!)))))Я на цьому форумі вже 2 роки і тільки й спорів яка самограйка крутіша ......при чому всі дружно професійно граєм на ноутах))))) Зарас два місяці мене на форумі небуло заходжу читаю і що бачу , далі спори що краще ПСР чи ПА ,вибачте мене уклінно за повчання ,але мені здається не на те ви витрачаєте свої зусилля час і інтелект , кращеб щось цікаво про справжні інструменти росказали ,може-б я чогось навчився толкового. Вибачєйте за флуд)))) але згадується старий анегдот "Царь наследника надо ,царица ждёт....не царскоэ это дело в п......де ковыряцца..." хіба нє?))) Прошу нікого на мене обіду не таїте все сказане мною сприймати за жарт......
7 |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти