Сергій Чемерис | 9 Березня 2012, о 12:54 |
---|---|
Користувач |
Привіт, Народ! В мене є один стиль диско, в якому темп на першому варіанті автоматом зменьшується зі 130 на 107... в чому тут прикол? і як тую біду відключити? |
romamuz | 9 Березня 2012, о 23:42 |
Користувач |
Так прописаний стиль, тобі потрібно в режимі запису/редагування стилю потрібно видалити зміну темпу у тій варіації. |
Сергій Чемерис | 10 Березня 2012, о 10:56 |
Користувач |
Дякую, Романе! Хоч знаю де саме шукати, ато перерив чуть не весь корг, так і не знайшов... |
Сергій Чемерис | 12 Березня 2012, о 12:12 |
Користувач |
Шукав я в редакторі і нічого не знайшов... Зробив простіше: скопіював другий варіант, поставив його на перший і трошки його переробив))) |
romamuz | 16 Березня 2012, о 21:16 |
Користувач |
Можна і так. А можна просто у редакторі стилю натиснути меню , вибрати event edit, потім у вкладці(нижній лівий кут) вибрати master, і там змінити темп. |
Сергій Чемерис | 17 Березня 2012, о 10:34 |
Користувач |
Є таке) Дуже дякую, Романе! Буду знати на майбутнє. |
romamuz | 17 Березня 2012, о 12:37 |
Користувач |
З цього виходить, що стиль можна прописати дуже цікаво: 1варіація-полька, 2варіація-вальс, 3варіація-рок-енд-ролл, і т.д. Тому що там же змінюється розмір, але розмір змінювати потрібно до того як пропишеш варіацію. Такі штукі класні для конкурсів. |
Сергій Чемерис | 17 Березня 2012, о 13:19 |
Користувач |
Круто. Я навіть не думав, що в Коргу стільки різних приколів можна витворяти зі стилями.. |
romamuz | 17 Березня 2012, о 14:34 |
Користувач |
Плюс до того всього, кожна секція є незалежною в плані інструментів, єдиниі параметри для всього стилю: це те, що ти можеш міняти у режимі стиль плей.(ефекти, еквалайзер, і т.д.) |
Сергій Чемерис | 17 Березня 2012, о 20:56 |
Користувач |
та зі стилями можна на коргу витворяти всяке, головне мати бажання, якого в мене нема. я тільки переробляю стилі під себе. останній стиль так переробив, що машинка на всіх варіантах одинакова... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти