ANDROLAND | 9 Червня 2012, о 11:30 |
---|---|
![]() Користувач |
ДОБРОГО ДНЯ ВСИМ!!!НАПЕРЕД ВИБАЧАЮСЬ ЗА НАПИСАННӘ СЛИВ.кЛАВА ГЛЮЧИТЬ!!!НАРОД В МЕНЕ ВИНИКЛО ПИТАННЯЧКО!!в МЕНЕ ПРОПИСАНИ СТИЛИ ЗВУЧАТЬ ГОЛОСНИШЕ ЯК ОРИГИНАЛЬНЫ.чИ МОЖНА ИХ ВИРИВНЯТИ ПИД ОДНЕ ЗВУЧАННЯ ы ЯК ЦЕ МОЖНА ЗРОБИТИ!!! |
ANDROLAND | 9 Червня 2012, о 11:31 |
![]() Користувач |
зВИСНО В КОРГУ ПА 500 )) |
Сергій Чемерис | 21 Червня 2012, о 21:59 |
![]() Користувач |
зробити тихше звуки і зберегти зміни. |
Роман Кльован | 22 Червня 2012, о 00:05 |
![]() Користувач |
А чи можна таке витворяти з Коржиком Па- 60???? |
romamuz | 22 Червня 2012, о 23:50 |
![]() Користувач |
Відповідаю про коррекцію гучності стилів- У режимі "стиль едіт" вибраний стиль коректуєте шляхом зменшення "експресії", при чому це потрібно робити на кожну секцію стилю та трек. Тому краще не морочитись, а корректувати гучність вихідного сигналу фейдером "мейн волюм". Також можна на кожному треці вибраного стилю у режимі "стиль плей" зменшити гучність та зберегти зміни, цей варіант простіший від попереднього, тому можете побавитись. Я певен, що ваше наступне питання буде- Як зберегти зміни. Відповідаю за па-60, можна робити такі фішки, але не всі. Я ж вам казав, беріть па500, і стилі мали б, і допомогу з мого боку. Нажаль па60 я знаю поверхнево, проте у лінійці ПА схожі операційки. |
Роман Кльован | 23 Червня 2012, о 08:50 |
![]() Користувач |
Пане Роман, я хотів купити pa 500, але нажаль я знаю що бувають і підробки....ось вам попався хороший інструмент...а я знаю декількох людей, в яких pa 500 вже чуть не розвалюється...звідки я знаю що і мені не попався б такий)) а Па 60 в мене італійський...так що там менше браку може бути))) |
vovan7bud | 23 Червня 2012, о 15:05 |
![]() Користувач |
...а я знаю декількох людей, в яких pa 500 вже чуть не розвалюється...звідки я знаю що і мені не попався б такий)).... а поподробніше ...що розвалюється???)) |
Роман Кльован | 23 Червня 2012, о 22:34 |
![]() Користувач |
та кнопки раз через раз працюють...в одного навіть 2 клавіші стріляють...і деколи трохи сенсор підглючує....точніше підглючував бо він вже ті клавіші продав))) |
vovan7bud | 23 Червня 2012, о 23:49 |
![]() Користувач |
можливо й попалась така збірка !!!!
нехочеться щоб все із перелічених глюків щось проявлялось!!!! маю намір придбати цей інструмент
|
Роман Кльован | 24 Червня 2012, о 00:07 |
![]() Користувач |
можливо і так)))
я вам цього бажаю...нехай вам попадеться якісний інструмент)...можливо і я собі з часом як будуть кошти також такий придбаю, але поки що мені вистарчає і Па-60))) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти