Ігор Борик | 27 Грудня 2011, о 19:37 |
---|---|
Користувач |
Доброго дня всім, вирішив звернутись до майстрів для виготовлення колонок(трапецій або кубиків ще не знаю), є в мене дві пари динаміків , є електровойси (б) по двісті ват і білоцерківські по 400, і не знаю які краще вибрати, прошу вашої поради ! |
Yulianovich | 27 Грудня 2011, о 19:59 |
Користувач |
Кращі чим і для чого? |
Ігор Борик | 27 Грудня 2011, о 20:15 |
Користувач |
Пане Ігор ви напевне не зрозуміли тему або не знаєте про що мова. |
Yulianovich | 27 Грудня 2011, о 22:33 |
Користувач |
Звісно що незрозумів теми і про що мова. Ви самі не знаєте які хочете замовити АС, в якому акустичному виконанні, не вказуєте параметрів і завдань для акустики, не вказуєте навіть моделей динаміків і хочете поради. Та і незрозуміло з написаного Вами чи бажаєте самотужки виготовити АС, чи будете до когось звертатись. ТУТ погляньте як формулюються питання, щоб отримати на них адекватну і зрозумілу відповідь. |
Ігор Борик | 27 Грудня 2011, о 22:51 |
Користувач |
Ви напевне читати добре не вмієте, в першому реченні я написав що хочу звернутись ДО МАЙСТРІВ, далі перед мною дилема є в мене легендарні(наскільки я знаю) електровойси, і є нові динаміки і радять мені лабухи по старше робити колонки під войси а не під нові, далі колонки звісно для халтури тут сайт по моєму не про дитячі забавки, далі, Пане Ігор якщо не хочете відповідати то просто не відповідайте. А щоб я визначився з АС, мені напевне треба вибрати динаміки, тому прошу поради в людей які краще тямлять від мене в цих питаннях. |
Ігор Борик | 27 Грудня 2011, о 23:54 |
Користувач |
EVX-200B фірми "ELEKTRO VOICE" ( США) чи (точної назви не пам'ятаю) 400 вт, широкосмугові в-во Біла Церква |
Yulianovich | 28 Грудня 2011, о 00:35 |
Користувач |
|
Vitaliy гурт ... | 28 Грудня 2011, о 00:51 |
Користувач |
Ну а АС буде складатися з самих динаміків? Драйвера які маєте? Їх також треба під динамік підбирати. |
SHARIK | 28 Грудня 2011, о 08:10 |
Модератор |
Знов тема спонукає до флуду. Що хочу - незнаю, а що знаю то вже не хочу!!!!! Та тут п. Ігор Борик, щоб дати Вам хоч приблизну пораду, треба ще 1000 запитань Вам потрібно задати. Які EV 15 чи 18, з яким опором, рік випуску і т.д . Теж саме і по Біло-Церківським динаміках. Чи технічні характеристики подавати не обовязково??? |
Ігор Борик | 28 Грудня 2011, о 08:32 |
Користувач |
Знов тема спонукає до флуду. Що хочу - незнаю, а що знаю то вже не хочу!!! Пане Шарік, як би я вже визначився що маю робити , нащо тоді тему створювати взагалі? На рахунок технічних характеристик то напишу обовязково тільки в кінці тижня зараз не маю такої можливості. Динаміки 15 і ті і інші річ в тому що войсам вже десь років 25-30, вони старі , тому і вагаюсь. На рахунок драйверів характеристики напишу на вихідних, але спочатку напевне треба динаміки вибрати. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти