Ігор Борик | 17 Січня 2012, о 17:37 |
---|---|
Користувач |
Так, знайшов колоночки які виготовлені на МАГ 1534 (в мене є такі) http://www.артзвук.рф/catalog/aktivnie_as/18302/ Які у вас будуть відгуки про них . Прохання писати тих хто хоч раз чув як вони звучать. |
Yulianovich | 17 Січня 2012, о 18:04 |
Користувач |
І що дадуть відгуки про звучання http://magaudio.biz/production/loudspeaker_systems/ps_series/ps-534dsp/ ? Це будуть відгуки про звучання активної АС, де: Функции сигнального процессора ФВЧ Кроссовер Параметрический EQ Поворот фазы Линия задержки ЛимитерЦе не будуть відгуки про звучання самих тільки М1534. А будуть висловлені суб'єктивні враження про звучання АС, де компонентом є М1534. А це дві великі різниці. В Вас є тільки динаміки М1534. Чи ви хочете самотужки відлити пластиковий корпус, зробити підсилювач з процесором? Навіть якщо знайдете креслення на пасивну АС, то потрібно виготовити роздільний фільтр під М1534 і драйвер до цієї конкретно АС. Для Вас це під силу? |
Ігор Борик | 17 Січня 2012, о 18:13 |
Користувач |
Прохання писати тих хто хоч раз чув як вони звучать. |
unclehaphap | 17 Січня 2012, о 18:26 |
Користувач |
Казав Хома: |
Ігор Борик | 17 Січня 2012, о 18:48 |
Користувач |
Прохання писати тих хто хоч раз чув як вони звучать. Дядько Хапко не засмічуйте тему своєю мудрістю. |
sergejkushnir | 17 Січня 2012, о 18:52 |
Користувач |
Я чув, ці колонки як в пластмасі так і в дереві і також чув основі 1554 динаміка з 2" драйвером. звучить класно в порівнянні з пасивом. Бо в активних все підігнано та розраховано Підсилювач працює в біампі, а це теж краще як пасивний кросовер в акустиці Працюю на магах до 5 років. Маю 2 комплекти їхніх колонок Дядько Хапко як завжди у своєму репертуарі |
Ігор Борик | 18 Січня 2012, о 16:37 |
Користувач |
Дякую sergejkushnir , ви як завжди в тему на відміну від декого . |
unclehaphap | 18 Січня 2012, о 16:56 |
Користувач |
Цю байку процитовано не просто так. Хто не зрозумів - я не винен... Їдем далі... :) |
SPavel | 18 Січня 2012, о 23:53 |
Користувач |
--- |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти