Yulianovich | 29 Грудня 2011, о 02:02 |
---|---|
Користувач |
Я Вас прошу... Не вистачить грошей. Ми всі переходимо поголовно на PSR S-910, то з заміною акустики прийдеться трішки почекати. Хоча три букви, то велика СИЛА!!! |
pete fedyshyn | 29 Грудня 2011, о 09:14 |
Користувач |
JBL - то не вирок, вони теж різні бувають... |
Ігор Борик | 3 Січня 2012, о 09:02 |
Користувач |
Ось такі ми порадники |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 3 Січня 2012, о 12:04 |
Користувач |
Поради людей ,які не то що не чули EV 15B в порівнянні ,можливо на очі не бачили його .В мене такі стоять в активних колонках.Однозначно став 15B , тільки підбери добрий драйвер - навіть відносно нормальної фірми( маю на увазі не дешеві JBL JRX чи EV ELX ) буде "сносно" . |
Ігор Борик | 3 Січня 2012, о 12:20 |
Користувач |
Нарешті !!!! Як довго я вас чекав !! Поставлю войси. А от драйвер в мене вже є і піщалка (модифікацію напишу пізніше) неохота купляти нові, та й на гроші не дуже ((( |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 3 Січня 2012, о 12:29 |
Користувач |
Продай маг і купи хороший драйвер .На мою думку драйвер важливіший компонент в топі - маю на увазі традиційне використання без ввалювання в нього всього букету частот. |
Ігор Борик | 3 Січня 2012, о 13:47 |
Користувач |
Маги мені також потрібні, хочу їх в хрести запхати( хрести використовуєм в основному на вулиці, коли є така потреба). JBL і войси поки що не потяну, буду використовувати те що маю, поки-що |
Yulianovich | 3 Січня 2012, о 16:07 |
Користувач |
Микола63, якщо ти про мене, то ці динаміки в мене були ще в році так 1980-му. Маєш свої поради, висловлюй без припущень хто що бачив. А при нагоді просвіти де фабрично використовувались EVM15B. |
Ігор Борик | 3 Січня 2012, о 16:50 |
Користувач |
Оооооо, стає цікавіше |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 4 Січня 2012, о 00:11 |
Користувач |
Та кому ти потрібен... Адміни гарвас далі наривається , будете дальше видаляти цілі пости в яких він виглядає клоуном? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти