Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Які динаміки кращі?
Які динаміки кращі?

Микола63, не переходь на особисте, раз не маєш аргументованої відповіді про використання виробником EVM-15BНе хочеш відповідати, то ігноруй питання - це не заборонено, але не скочуйся до такого низького хамства

Хлопці дякую всім за увагу !!! Я вибираю EVM-15B. Тему  можна закрити , я б і сам закрив тільки не знаю як. Щасливого Різдва !!!

Р.С. Не сваріться

MAG 1534 досить пристойні динаміки для топів. В мене 2 комплекта апарату з такими динаміками.

Один комплект 2 полосний топи + саби, інший просто топи 534 МАГ

Якщо на ці колонки подати підсилювачем ват по 600-700 то звучать вони те що треба. Потужний, якісний, і яскравий звук

Де взялось таке твердження що це динаміки для дискотеки?

Для дискотеки МАГ 1554, вони більш низькочастотні в порівняні з 1534 і використовувати треба лише з 2" драйвером, бо вони не дають середини доброї

Микола63, не переходь на особисте

То,по-моєму,його за те і забанили нa Plus-Msk.ru...Почерк знайомий.

Сергій, на рухунок MAG-у, то це не твердження, а лише моя думка. (І не тільки моя).

А чому так? Що вас не влаштовує в цих динаміках? Думати можна багато чого.

Їх треба слухати і при чому в оригінальних пачках і з оригінальними фільтрами MAG.

Якщо самопальні версії і з самопальними фільтрами до любі динаміки не звучать в середині так як потрібно. Це вже не раз обговорювалось.

Чув я сателіти MAG. Модель не знаюЗвучали брудненько. Якщо кого влаштовують - не питанняМені ні.

А як мають звучати середненькі буджетні АС?

MD серія в МАГ не така то вже й буджетна якщо вже на то пішло

Буджетна MS і PS серії

Якщо ви не мали справу з цією акустикою а лише краєм вуха рядом проходя слухали то нема чого говорити

http://www.studio-pro.com.ua/shop/index.php?categoryID=98  Дивлячись яке розуміння вкладати в термін "бюджетна". За такі гроші може вона і звучить для когоЩо кого в житті влаштовує. Кого ВАЗ-2107, кого Opel Astra.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти