Yulianovich | 4 Січня 2012, о 00:46 |
---|---|
Користувач |
Микола63, не переходь на особисте, раз не маєш аргументованої відповіді про використання виробником EVM-15B. Не хочеш відповідати, то ігноруй питання - це не заборонено, але не скочуйся до такого низького хамства. |
Ігор Борик | 4 Січня 2012, о 19:40 |
Користувач |
Хлопці дякую всім за увагу !!! Я вибираю EVM-15B. Тему можна закрити , я б і сам закрив тільки не знаю як. Щасливого Різдва !!! Р.С. Не сваріться |
sergejkushnir | 8 Січня 2012, о 15:22 |
Користувач |
MAG 1534 досить пристойні динаміки для топів. В мене 2 комплекта апарату з такими динаміками. Один комплект 2 полосний топи + саби, інший просто топи 534 МАГ Якщо на ці колонки подати підсилювачем ват по 600-700 то звучать вони те що треба. Потужний, якісний, і яскравий звук Де взялось таке твердження що це динаміки для дискотеки? Для дискотеки МАГ 1554, вони більш низькочастотні в порівняні з 1534 і використовувати треба лише з 2" драйвером, бо вони не дають середини доброї |
Віталік Вус | 8 Січня 2012, о 15:44 |
Користувач |
Микола63, не переходь на особисте То,по-моєму,його за те і забанили нa Plus-Msk.ru...Почерк знайомий. |
Yulianovich | 8 Січня 2012, о 15:44 |
Користувач |
Сергій, на рухунок MAG-у, то це не твердження, а лише моя думка. (І не тільки моя). |
sergejkushnir | 8 Січня 2012, о 18:06 |
Користувач |
А чому так? Що вас не влаштовує в цих динаміках? Думати можна багато чого. Їх треба слухати і при чому в оригінальних пачках і з оригінальними фільтрами MAG. Якщо самопальні версії і з самопальними фільтрами до любі динаміки не звучать в середині так як потрібно. Це вже не раз обговорювалось.
|
Yulianovich | 9 Січня 2012, о 10:57 |
Користувач |
Чув я сателіти MAG. Модель не знаю. Звучали брудненько. Якщо кого влаштовують - не питання. Мені ні. |
pete fedyshyn | 9 Січня 2012, о 11:15 |
Користувач |
А як мають звучати середненькі буджетні АС? |
sergejkushnir | 9 Січня 2012, о 18:10 |
Користувач |
MD серія в МАГ не така то вже й буджетна якщо вже на то пішло Буджетна MS і PS серії Якщо ви не мали справу з цією акустикою а лише краєм вуха рядом проходя слухали то нема чого говорити |
Yulianovich | 10 Січня 2012, о 10:50 |
Користувач |
http://www.studio-pro.com.ua/shop/index.php?categoryID=98 Дивлячись яке розуміння вкладати в термін "бюджетна". За такі гроші може вона і звучить для кого. Що кого в житті влаштовує. Кого ВАЗ-2107, кого Opel Astra. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти