sergejkushnir | 10 Січня 2012, о 14:00 |
---|---|
Користувач |
Ігор Гарвас. А у вас якість колонок прямо упирається в ціну? Дешеві тому що виробництво в україні, з українських матеріалів, і дешевою робочою силою Якщо подобається вкидати великі гроші за назву EV чи щось інше то будь ласка |
Ігор Борик | 10 Січня 2012, о 18:49 |
Користувач |
Я так розумію якщо ставити MAG m1534 (400w) 8ом , то треба щоб підсилювач видавав мінімум по 700 вт на канал при 8- ом ? Слабший , я так розумію, не розкачає ? |
Roman | 10 Січня 2012, о 23:11 |
Користувач |
Знайомий два топи ( в кожному MAG 1534 і драйвер M112) качає парком 1800! Звучить потужно і доволі непогано!!! |
klepas | 11 Січня 2012, о 20:19 |
Користувач |
Ребята!!! У каждого свой слух и каждый хочет себе что нибудь хорошее за нормальную цену...покупай то что тебе посоветуют в салоне и для чего оно тебе нужно....А все динамики они на вид одинаковы.... |
Ігор Борик | 11 Січня 2012, о 22:48 |
Користувач |
klepas читай тему з початку до кінця, мені купляти не треба в мене вже є ((( |
ZZ2000 | 12 Січня 2012, о 00:36 |
Користувач |
Привіт усім!! Почитав темку, висновок як на мене найкращий був би такий - Згреби то всьо до купи, продай і забудь що мав, а на виручені кошти придбай нові сучасні головки хоча б пару для початку, тут тобі і "моторесурс" з нуля і все таки нові технології по планеті крокують. Да й вибір зразу стає ширший і цікавіший коли в руцях суму тримаєш. Ну не зійшовся ж клином світ на єдиній фірмі EV. А з огляду на вік твоїх войсів (30!!!! років,мамцю моя), від них мабуть лишився один папір та й той як сказав Гарвас, вже не то... А робити профілактику таких речей, на сьогоднішній день задоволення не з дешевих. Як правило рідний фірменний ремкомплект зараз коштує приблизно 40-45% вартості нової головки, не думаю що то доступно для халтурної лаби, хіба для прокатних агенцій... По Магам - да дійсно є у них деякі моделі головок про які непогано відгукуються навіть прокатчики (при певному використанні звичайно), та то що найкраще вони себе показують при максимальній нагрузці в нічних клубах то факт, "довбуть" одним словом, а для цього і потребують блоків з потужністью майже в 2 рази більшою. Та й коли горять то джидаї не дуже в бабки влітають так як динаміки досить доступні по ціні. Приміром в деяких моделя потужність заявлена до 800-1000Вт ну то й що, зато чутливість всього 95-96дБ. Та трапляється що для певної конкретної задачі, цих показників вистачає з головою. |
ZZ2000 | 12 Січня 2012, о 00:50 |
Користувач |
Для klepas, В салоні конультанти бува таке людям насовітують, що навіть самі в то готові повірити... У нашому місті є декілька салонів, так консультантами по обладнанню там виступають як не вчорашні скрипалі, то бухгалтери з прискореними курсами по "1С". Чому? Та тому що спеціально тримати за платню спеціаліста з досвідом у цій сфері, власники салонів жмуть бабки. От і маємо на виході чистий"SoundKing" :))) |
Богдан Іванишин | 12 Січня 2012, о 00:51 |
Адміністратор |
ZZ2000 - Дуже правильне рішення! !!! Я би зробив то вже завтра... Знайомий має ті Войси і звук їх мені навіть близько не подобається ІМХО.... Як на мене - то є файний старий мотлох... Дуже вірна порада від ZZ2000!!! Знайомий їх вже (за моєї памяті) мотав раз 5 -6 .... І папір переклєював і ще щось там доробляв... Чесно, тре бути фанатом тих динаміків, або сліпо вірити що то є панацея... Хоча то далеко не так. |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 12 Січня 2012, о 01:32 |
Користувач |
Ну дуже коректне порівняння : я поставив на свій лексус колеса з воза , залив нафти , а він шото нето (типу кілька раз перемотали EV) , а звідси висновок -наш запор напевно краще( тобіш маги).Порівнюйте динаміки в приблизно одинаковому стані ,а не добиті - де тільки одна назва залишилась . На рахунок мнимого зносу можу продемонструвати "сомнивающимся" 30-річний EV в ідеальному робочому стані - це при тому , що всі роки працював в концертному залі . |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 12 Січня 2012, о 01:38 |
Користувач |
Можливо краще робити рекламу магу в порівнянні з Precision Devices , PHL, чи хоча би RCF було би набагато "ефектніше" |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти