Ігор Борик | 13 Січня 2012, о 09:13 |
---|---|
Користувач |
Для халтури на вулиці або на стадіоні ( часто буває, день населеного пункту, танці і т д ) такі колоночки звичайно хороші, ну а для приміщення це явно зажрно. Ми наприклад (і не тільки ми) на халтурах на вулиці обов'язково берев "Хрести" вони десь по кіло 40 мають, ну і свої лабіринти вони десь 30, ну а для залу планую робити трапеції для чого власне і була створена тема. На мою думку хватить моїх войсів( можу попилятись, виправте поки не пізно). |
ZZ2000 | 13 Січня 2012, о 10:35 |
Користувач |
Ігор Борик, прошу якщо ваша ласка і не затруднить виложіть фото ти своїх лабіринтів і хрестів то мене зацікавило чи сюди ссилки дайте щоб їх глянуть. З приводу ваги акустики, чого надриватись, ставте коліщатка та й везіть :))) (часом бува виставляємо суби 4шт Dynacord V18PWH, так вони з коліщатами, самі їздять тільки притримуй). Просто я бачу тут намітилась якась незрозуміла дискусія. Усі ж ми добре знаємо що основна маса юзерів користується акустикою бюджетною і в основному на весіллях та вечоринках на100-150 чоловік невеликими комплектами 1-2 кВт, так того має вистачати на такі заходи я вважаю з головою. А дорогезна сценічна Профі-акустика хай лишається прокатчикам які мають займатися своєю справою і т.д. А в лабухів часто -густо виходить все якось через задницю - купить 2-3 бюджетні колоночки і пхається з ними кругом де тільки можна (усі бабки ж не знімеш) не задумуючись навіть що він зі своїми як ви називаєте пачками той захід тільки псує, як буває приміром на площах районних центрів з одним підсилювачем Парк та 4-ма штуками двополосних EVM-мів по одному 15"-му динаміку в кожній. Ну, так же?? Все таки обладнання випускається різне і має працювати на заходах за призначенням.... |
ZZ2000 | 13 Січня 2012, о 10:43 |
Користувач |
У вас що має стояти мінімум дві трапеції на стороні??? Якщо так тоді є смисл виготовляти трапецію, а якщо то буде тільки одна штука на стороні то смислу в тій трапеції немає ніякого, тільки одні незручності в складуванні та пакуванні при перевозках (перевірено). Трапеція ж задумана для того щоб кількістю боксів набирати ширший кут покриття, а не просто як дизайнерський хід. |
Yulianovich | 13 Січня 2012, о 10:48 |
Користувач |
Ігор Борик, повір, між 40 і 55kg є суттєва різниця. Висота АС теж має значення при перенесенні по сходах. Високі АС з одної сторони потрібно більше піднімати, а це не так і легко. Мав нагоду поносити JBL JRX125 вага 43kg, висота 110см, то скажу що приємного мало. Та і АС на 55kg є в мого бувшого напарника. Цей нюанс ваги і висоти мені добре знайомий. От тільки що означають терміни "хрести", лабіринти, трапеції я не знаю. З аргументими і думками ZZ2000 цілковито погоджуюся. Лише додам що сателіти, якщо їх ставити по кілька в стек, повинні мати дисперсію 60х40, щоб не було великої інтерференції. |
Ігор Борик | 13 Січня 2012, о 11:53 |
Користувач |
Скажіть шановні в зал на 50 людей ви будете ставити 1-2 кВт ????????????????????? |
Yulianovich | 13 Січня 2012, о 12:13 |
Користувач |
Та звісно що ні. Досить сателітів на 12"+саб. Або лише сателітів 15"+1". Взагалі то ZZ2000 вів мову про 100-150 осіб, а це вже потрібно 1-2кВт. |
Yulianovich | 13 Січня 2012, о 13:00 |
Користувач |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH, те що я планую, то планую під свої потреби і запити. І подібний підхід на цьому форумі мало кому знадобиться. Я, на відміну від тебе, не нав'язую своє бачення в питанні звуку і конфігурацій обладнання, а лише висловлюю свої погляди в даних питаннях. І, наприклад, розказувати як на завтрашньому концерті я буду вирішувати питання компресії і гейтування по восьми каналах не збираюсь, бо це тут нікому не цікаво і без потреби. А ти замість того щоб висловлювати свою думку і обстоювати аргументовано, без хамства, без переходу на особисте, лише й займаєшся обговоренням мого професійного рівню в добрій половині своїх постів. Ти чув мене як музиканта, ти чув як звучить мій сетап? Що ти постійно хочеш доказати своїми репліками в мою адресу? Ще б як вони були коректно сформульовані, а то одне хамство, низькопробні брудні натяки і недоречні порівняння. Показав ти своє єство на одному ресурсі: http://forum.plus-msk.ru/showthread.php?t=136999 і тепер продовжуєш тут? |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 13 Січня 2012, о 15:41 |
Користувач |
На you tube все твоє " мастертво" видно ... і це треба було (по твоїх словах ) 20 років "професійно" вчитись музиці ? Але це б нічого ,якби ти постійно не наголошував на деградації і неповноцінності молодих музикантів ...та тут більша половина тебе взує.
Мене цей чоловічок дістав йому як суці с-и в очі, а він каже - дощ Адміни можете банити. А ти тепер не надійся , спровокувавши мене, що ніхто не буде розвінчувати твою недолугість і не аргументованість |
Yulianovich | 13 Січня 2012, о 17:23 |
Користувач |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH, все сказав? Що твоя істерика має до теми топікстартера? А страшити мене не потрібно, бо я завжди відкритий критиці. Правда об'єктивній, а не такій чорноротій як твоя. Та і не ховаюся за порожнім аккаунтом, як ти. |
Богдан Іванишин | 13 Січня 2012, о 17:42 |
Адміністратор |
П. Микола... Звідки у Вас така агресія на товаришів по цеху ??? Аргументи Ваші абсолютно ні до чого! Одне пусте голослівя... То що ви бачили (а може і Ви викинули під чужим акаунтом сюди на сайт посилання, -це ми ще зясуємо перевіривши IP адресат) на Ютубі, знятою звичайною цифровю мильнецею, то у Вас звідтам такі аргументи ??? Дивно... Як на мене живий саунд - люди себе повністю віддають!!! А тих пару нот на акордеоні, які не в тексті - ой як людство за тим заскучало!!!! Як всім вже надоїла та фонограмна стерильність!!! Ну у Вас друге бачення, Воно просто направлене на агресію! Ви засліплені тими агресивними "викидами"!!! Як щось напишеш, підпишеш ще ІМХО, вискажеш свою думку - і зразу "ЛІЗЕ" НА ТЕБЕ З ПРОВОКАЦІЙНИМИ ПОСТАМИ! Ну що ви за людина така ??? Маєте щось сказати то скажіть по темі і без Вашого провокаційного сарказму! Та я вже не маю сили за Вами видаляти по 20 -30 флудних постів у різних темах на форумі. Я вже Вам неоднодразово писав у приват з просьбами бути толерантнішим, розавжливішим, принаймі писати і ім,я і призвіще з великої літери... То що Вас так у школі вчили писати, чи Ви може так вислоалюєте свою зневагу до користувачів ??? Та що ж Ви ховаєтеся за "рамочкою" ?? Поставте аватар, як зробив сміливий чоловік, якиому немає чого приховувати. Що "слабо" ?? Пане Микола Вгомоніться! І на МСК РУ Ви я бачу теж себе показуєте зі "справжньої" сторони!
Мене цей чоловічок дістав йому як суці с-и в очі, а він каже - дощ Адміни можете банити.
Та Ви ж тут "старожил", та невже Вам не стидно перед всіма ??? Ви поводитеся як хлопчисько, якого авторитетна людина, своїм лексиконом і розважливим - спокійним словом заставила здатися.... )))) Ви проявили слабкість! А для чого Вас банити ?? Що то поміняє ??? Ви себе самі забанили своїм постом! Для мене, це би було ще гірше ніж БАН...
Особисто для мене (КАЖУ ПРО СЕБЕ), всі рівні! Всіх поважаю, всім дякую і всіх стараюся підтримати і ровязати конфлікт без всяких "дурних банів"! Але, коли чаша переходить через верх, то можна і не стриматися... Задумайтеся над своєю поведінкою... Ви доросла людина, чомусь впевнений що і старша за мене... Мені би було стидно.... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти