Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Які динаміки кращі?
Які динаміки кращі?

Добрий день п.Ігор Борик хочу поділитись своїм досвідом якій маю на рахунок колонок.Десь у 93-95 році привезли мені динаміки EV пролайни  400в.грав на них до тепер, тримав на стаціонарі  в кабаку  у великих бінах  і для мене вони працювали  дуже добре без ніяких проблем ніколи не підводили.Коли почав брати весілля на виїзді зрозумів ,що ті пачки мені не пітходять бо дуже тяжкі і не транспортабельні,зробив пачки багато  менші конусні запхав туда динаміки  почало грати взагалі ніяк ,повна каша .Потім почав пробувати всякі різні пачки нічого не працювало так як треба, замовив у Львові знову нові пачки ,взяли динамік зробили фільтер під нього, поставили драйвера аш тоді почало грати так як треба ,до тих пір поки не взяв на пробу  EV ZX4 аш тоді я зрозумів ,що моя колонка і всі мої зусилля нічого не варта. Купили дві колонки DYNACORD D15-3 і дві RCF ART 415A  компактні і легенькі ,звучать  як на мене вітповідно повністю задоволений. Моя думка не мучити себе а купити фірмові колонки і працювати у своє задоволення.

Взагалі то ZZ2000 вів мову про 100-150 осіб, а це вже потрібно 1-2кВт.  

Точно я прогавив((

А якщо під маги м1534 (400 вт) робити трапеції ну і качати відповідно по 700 на канал цього на зал не хватить, як на мене досить пристойно  ваша думка ?

Зрозумійте я поки-що не можу купляти щось пристойніше тому і намагаюсь зробити з того що є. І ще одне як на мене дуже важливий фактор настройка апарату, кожен зал кожне приміщення звучить по своєму, якщо грамотно це робити можна (по моєму) частково компенсувати звучання динаміків, ваша думка ? 

Ігорпрацюй на чому маєш, бо самотужки виготовити правильно АС без знань і досвіду це марна справа. А от приділити більше увагу настроюванню звісно що варта.  

Де логка в  його постах   хоча б про вагу акустики - він же ж міняє думку як хамелеон колір? де  була логіка в ваших дописах на запитання попікстартера що краще(EV чи  МАГ) коли почали фантазуватиможе вони мотані"...а може їх потяг переїхав. Для мене завжди чорне є чорнезі сприйнняттям всіх його відтінків) , а біле є біле .  У вас же виходить  як?   десять місять одного і все знайдеться ще один  який не проти дати  смачно копняка лежачому( чи типу кругова порука).В житті - комара безпідставно не образив та і фейс не ховав ні перед генералами ні донами карлеоне.Чи гарвас чи ви  маєте всі можливості  в реалі "ліцезреть".

Хлопці будьте мужиками - не міняйте своїх тведжень в залежності він вітру ... 

Ігор Борик   під       ev 15b акустику робили десятки відомих і невідоммих  фірм  -знайду креслення перешлю

Мені користувач SHARIK прислав купу літератури як розрахувати АС зараз якраз розбираюсь, поки виходить не дуже ну нічо я впертий, ну якщо вже не вийде буду звертатись до фахівців, знайомі робили не скаржаться. Буду радий любим кресленням !

Хочу сам розібратись думаю пригодиться в житті.

Ну на підтвердження тези що на EVM-15B зроблено десятки конструкцій сателітів то треба було б викласти хоч кілька посилань, а то знову виглядає на флуд.

Почекаєм.

"а може вони мотані"...а може їх потяг переїхав

Далі флудить людина... ТА ти хоть об стінку розбийся, пояснюючи що то просто припущення, враховуюючи вік динаміків, і подаючи живий приклад про могу колегу...  А він знов зв старе....  Чесно скажу Ви  п Микола не поважаєте нікого, Ні користувачів, ні мене, ні адміна який до Вас звертався з попередженням...  Щоб закрити той БАРДАК я просто закрию Вас, для початку на місяць а потім буде видно...   Совість треба мати...

Бедзю Іванишин дайте людині ще шанс , якщо він має проти когось щось  нехай пише в особисті повідомлення. В принципі в нас демократія, і провокаторів також хватає !

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти