MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 12 Січня 2012, о 18:14 |
---|---|
Користувач |
ну звичайно, шо дають то і бери |
Богдан Іванишин | 12 Січня 2012, о 18:51 |
Адміністратор |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH тут ключове слово в моємі пості " вони можуть бути мотані і перероблені ЕННий раз!" Це припущення просто і не більше враховучи поважний вік динаміків |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 12 Січня 2012, о 19:24 |
Користувач |
Можна припустити, що вони були мотані або припустити ,що абсолютно ідеальні ...що це взагалі не динаміки ,а радіолокаційні системи чи літаючі тарілки...погодьтеся чимось подібні , правда? Але навіщо наші припущення , якщо є написане чорним по білому. |
Богдан Іванишин | 12 Січня 2012, о 21:28 |
Адміністратор |
радіолокаційні системи чи літаючі тарілки. Для чого ті флудні крайнощі ??? Я просто висловив свою думку... А Ви як завжди, любите "обсудити", сказане яке Вам не довоподоби. Чи що ??? Чи може Ви маєте такі динаміки на продаж ??? |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 13 Січня 2012, о 00:34 |
Користувач |
Так і я теж про флуд " чистейшей воды" ,але в чужому виконанні ... і остання ваша фраза 100%-ний флуд. Моя відповідь в вашому стилі мала би звучати так : нашо вам ті войси - ваш динамік маг. |
Богдан Іванишин | 13 Січня 2012, о 00:45 |
Адміністратор |
Зовсім неправильна відповідь.... Мої сателіти EVM та недавно придбали ще пару B - 52 чим дуже задоволені... |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 13 Січня 2012, о 01:19 |
Користувач |
Про маги сказано образно ,без привязки до вашої затарки ...а ви зразу : "... а у нас в квартире газ... "( тобто B-52) - ну прямо дитячий садочок. |
Yulianovich | 13 Січня 2012, о 04:18 |
Користувач |
Микола63 традиційно приводить порівняння з обладнанням яке хоче продати. (Тільки в цьому випадку мабудь продане. Але все одно має місце самопіар. Такий вже в нього стиль). Бо дійсно, того хто купить 53,5-кілограмову колонку висотою 115см інакше як "пожизненним" щасливим "обладателем" не назовеш. Вага і розміри акустики мають теж велике значення. Які б ці JBL SP-225 9 не мали добрий звук, але з практичної сторони тягати півцентнерні височенькі АС заняття важке і незручне. Хто працює в містах, то трапляються роботи і на другому і вищих поверхах. Ну але хто заради доброго звучання готовий піти на таку самопожертву і тягати подібні "монстри", тому моя повага. |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 13 Січня 2012, о 04:48 |
Користувач |
Люди тягають і щасливі, а декому залишається тільки облизуватись і з пальця висмоктувати свої " умозаключенія" . гарвас ти дальше ,не знаючи ,дурниці мелиш яких 53,5 кг ? Цілих 70 кг .Начитаєшся на msk.ru ,як хлопці москвичі бігають по поверхах( так для них це суттєво) ...є заходи різного формату і що ти своїми пукалками можеш озвучити , а для здорових хлопців така вага то є ніц. І в кінці кінців люди мають по два комплекти - один для стаціонару чи чогось масштабнішого , ну і як для тебе , другий на виїзд по поверхах( ти ж в нас городский пацан). гарвас що ти за бредні весь час несеш і будуєш якісь недолугі здогадки . Років два назад ти планував собі двойні пятнадцятидюймові ,так звані , вінницькі B&C , а це вже за 50 кг . Ти що тоді був не такий мудрий , як зараз???Поділись з народом ,що ти з собою робив, можливо і ми теж, через раз , станем грамотніше писати ... |
Yulianovich | 13 Січня 2012, о 05:26 |
Користувач |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH, що за черговий перехід на особистості і обговорення чужих поглядів? І навчися кінець кінців хоч трішки грамотніше писати, а то пишеш як справжній "двійочник". Ну а вага JBL SP-225 9 Net Weight 53.5kg (118lbs.) вказана ВИРОБНИКОМ От про готовність тягати такі тягарі щось і не дуже чув я. Хотілось би почути ще чиєсь підтвердження цієї думки. Тому й запитаю і в топікстартера, і в інших учасників обговорення цієї теми: чи готові і маєте бажання використовувати акустику вагою і розмірами JBL SP-225 9 ? Чи хто використовує АС з подібними розмірами і вагою? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти