Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Які динаміки кращі?
Які динаміки кращі?

ну звичайно, шо дають то і  бери

MIKOLA63 DEMENTSEVICH тут ключове слово в моємі постівони можуть бути мотані і перероблені ЕННий раз!"    

Це припущення просто і не більше враховучи поважний вік динаміків

Можна припустити, що вони були мотані або припустити ,що абсолютно ідеальні ...що це взагалі не динамікирадіолокаційні системи чи літаючі тарілки...погодьтеся чимось подібні  ,  правда   Але  навіщо наші припущення  , якщо є написане чорним по білому.

радіолокаційні системи чи літаючі тарілки.

Для чого ті флудні крайнощі ???    Я просто висловив свою думку...  А Ви як завжди, любите "обсудити", сказане яке Вам не довоподоби. Чи що ???  Чи може Ви маєте такі динаміки на продаж ???  

Так і я   теж про флуд  " чистейшей воды" ,але в чужому виконанні  ...  і  остання ваша фраза 100%-ний флуд. Моя відповідь в вашому стилі мала би звучати так : нашо вам ті войси - ваш динамік  маг.

Зовсім неправильна відповідь....  Мої сателіти EVM  та недавно придбали ще пару B - 52 чим дуже задоволені...

Про маги сказано образно  ,без привязки до вашої затарки   ...а ви зразу  :  "... а   у нас в квартире газ... "(  тобто B-52) - ну прямо дитячий садочок.

Микола63 традиційно приводить порівняння з обладнанням яке хоче продати. (Тільки в цьому випадку мабудь продане. Але все одно має місце самопіарТакий вже в нього стиль). Бо дійсно, того хто купить 53,5-кілограмову колонку висотою 115см інакше як "пожизненнимщасливим  "обладателемне назовешВага і розміри акустики мають теж велике значення. Які б ці JBL SP-225  9  не мали добрий звук, але з практичної сторони тягати півцентнерні височенькі АС заняття важке і незручне. Хто працює в містах, то трапляються роботи і на другому і вищих поверхах. Ну але хто заради доброго звучання готовий піти на таку самопожертву і тягати подібні "монстри", тому моя повага.

Люди тягають і щасливі, а декому залишається тільки облизуватись      і    з пальця висмоктувати свої " умозаключенія" .

гарвас ти дальше  ,не знаючи ,дурниці мелиш   яких 53,5 кг    ? Цілих 70 кг  .Начитаєшся  на  msk.ru ,як хлопці москвичі бігають по поверхах( так для них це суттєво) ...є заходи різного формату  і  що ти своїми пукалками можеш озвучити , а для здорових хлопців  така вага то  є ніц. І в кінці кінців люди мають  по два комплекти - один для стаціонару чи чогось масштабнішого  , ну і  як для тебе , другий  на виїзд по поверхах( ти ж в нас городский пацан).  гарвас що ти за   бредні весь час несеш   і  будуєш якісь недолугі здогадки .

Років два назад ти планував собі  двойні  пятнадцятидюймові  ,так звані , вінницькі  B&C , а це вже за 50 кг . Ти що тоді був не такий мудрий , як зараз???Поділись з народом ,що ти з собою робив, можливо і ми теж, через раз   , станем грамотніше писати ...

MIKOLA63 DEMENTSEVICHщо за черговий перехід на особистості і обговорення чужих поглядів? І навчися кінець кінців хоч трішки грамотніше писати, а то пишеш як справжній "двійочник". Ну а вага  JBL SP-225  9   Net Weight 53.5kg (118lbs.) вказана ВИРОБНИКОМ  От про готовність тягати такі тягарі щось і не дуже чув я. Хотілось би почути ще чиєсь підтвердження цієї думки. Тому й запитаю і в топікстартера, і в інших учасників обговорення цієї темичи готові і маєте бажання використовувати акустику вагою і розмірами JBL SP-225  9   ? Чи хто використовує АС з подібними розмірами і вагою?

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти