SHARIK | 28 Грудня 2011, о 09:23 |
---|---|
Модератор |
Але протестуй в Львові Войси, нехай вони себе покажуть чи ще на шось варті за стільки років, бо сам знаєш за стільки часу з ними все може бути |
Ігор Борик | 28 Грудня 2011, о 11:09 |
Користувач |
Я на них до сьогодні граю,працюють добре без храпу і звук хороший, просто я їх в хрести запхав(колись стояли в мене в лабіринтах), тепер мені старші лабухи радять під войси робити нові колонки, але їм купа років скільки протянуть не знаю, прошу поради. |
Yulianovich | 28 Грудня 2011, о 12:10 |
Користувач |
Те що динаміки мають такий "пробіг" говорить перш за все про те що дифузори повисихали і не дозволяють повністю реалізовувати закладені характеристики. По-друге це динаміки старого типу, з старими характеристиками, тепер виробляють значно кращі і по потужностях і по инших параметрах. "Тоді" динаміки ElectroVoice переважно привозили двох модифікацій - EVM 15L та EVM 15B. Казали що перші "на голос", а другі "на низ" (сабвуферні). Але це не відповідає дійсності. Я сам довго шукав підтвердження моїх догадок, питав у колег на PLUS-MSK.RU . Хоча дифузори можна поміняти на НОВІ. MAG-и я, особисто, не розглядав би. Вони більше для діджеінгу.IMHO. |
Ігор Борик | 28 Грудня 2011, о 12:18 |
Користувач |
В мене EVM 15B, за дифузори чув не варто рухати. |
Yulianovich | 28 Грудня 2011, о 12:32 |
Користувач |
Дивне твердження. Вони з часом мають властивість всихатися. Втрачають еластичність. Та і верхні гофри мають виробітку. Подумайте: влітку на спеці, на сонці, вночі вогнуть... Що значить не рухати? Вони не вічні. Зроблені з паперу. |
Ігор Борик | 28 Грудня 2011, о 12:51 |
Користувач |
Так я розумію що вони не вічні, просто чи можливо замінити на якісні фірмові тут у Львові, ця ссилочка яку ви мені кинули хороша, дякую, але жаль що не український сайт, зараз пориюсь може щось знайду. В вечері напишу про інші динаміки (характеристики) що ви про них скажите, і чи взагалі їх можливо якось порівняти з войсами . |
Ігор Борик | 28 Грудня 2011, о 14:45 |
Користувач |
Рився в неті щоб знайти десь в україні ремкомплект, глухо. Напевне треба по муз. магазинах сходити, може хтось знає де можна тут придбати? |
Yulianovich | 28 Грудня 2011, о 17:39 |
Користувач |
Не знаю чи хтось займається реставрацією так як це мало б бути. Тодто - дав динамік, а повернули оновлений. Там на тому посиланні є 9-ти хвилинний навчальний ролик. Тобто заміну може зробити будьхто. (При умові що руки ростуть з відповідного місця). Шукайте через когось вихід на США. В мене є колега який може вирішити питання. В Европі .ДОРОЖЧЕ. Можуть запропонувати у Львові замінити дифузор на свій. Я знаю цих фахівців. Так, вони добре знають свою справу, мають добрі компоненти, але про вживленні в EV він перестане бути EVM, а стане иншим динаміком. |
Ігор Борик | 28 Грудня 2011, о 18:13 |
Користувач |
От холера, я думаю якщо працюють то рухати не буду, |
Vitaliy гурт ... | 28 Грудня 2011, о 18:30 |
Користувач |
Звертайся До офіційного диллера EV у них сервісний центр є, може допоможуть. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти