SPavel | 16 Січня 2012, о 15:32 |
---|---|
Користувач |
Вам потрібно було настроїти сам пульт я так зрозумів .. витяг з інструкції
С помощью фильтра LPN (Low-pass notch) корректируется частота и фазовая характеристика |
sergejkushnir | 16 Січня 2012, о 15:51 |
Користувач |
Я працював на динакорді павермейт 2 там не було заводських установок під різну акустику Я просто мастер еквалайзерами відстроював під зал, і під голос свій мікрофонний канал |
Yulianovich | 16 Січня 2012, о 18:19 |
Користувач |
Ну-ну... Пора починати новий топік "Dynacord vs Behringer" Такими темпами скоро будуть доказувати що найкраще це "Король Звуку" (Sound King). Бо в нього ... назва королівська. |
sergejkushnir | 16 Січня 2012, о 19:13 |
Користувач |
Ігор Гарвас ви що вважаете що я хвалю берінжер? Зовсім ні. Але мені вистачає і його бо якщо підсилювач акустика нормалього рівня то тут дорогого пульта з причудами не потрібно. Саби качають свою частоту, топи свою. А в динакорда 3 навороти типу процесора покращення звуку, з яких толку мало. Бо музиканти все одно жаліються на недостатність басу навіть в звязці Динакорд + EV ZX5 |
Ігор Борик | 16 Січня 2012, о 21:44 |
Користувач |
Ну і заїхали :)) На один день вас без догляду залишити не можна , як діти маленькі :)) ( Жартую :)) ) Бачу в нас нова тема, ну нічого на рахунок динаміків мені все ясно, дякую всім за поради ! Починав з маленької гучності але коли назбиралось людей штук 50 і почався двіжняк люди хотіли гучніше музику а там нема куди розігнатись бо коли робиш гучніше то зявляється тільки один хрип в колонках Пане sergejkushnir що ви маєте на увазі коли говорите що динаміки починають храпіти тут щось не так , такого не може бути при справних динаміках ( до речі я також працюю на беренжері доволі не погано, але це так до речі ) |
Андрій Нечипор | 16 Січня 2012, о 21:54 |
Користувач |
На мою думку порівнювати DYNACORD i BEHRINGER не варто . п.Сергій ви напевно є великий ненависник DYNACORD як що такє пишете або просто не любете пристойну апаратуру.Можна наставити гори колонок гарних підсилювачів і кросоверів але як що нема пульта все це ........ |
Ігор Борик | 16 Січня 2012, о 22:10 |
Користувач |
Ну тут напевне російська приказка якраз в тему " На вкус і цвет товрища нет !!! " на мою думку головне аби пристойно звучало, замовникам по барабану чи там дінакорд чи меккі чи ямаха чи берінжер, ваша думка ? |
Андрій Нечипор | 16 Січня 2012, о 22:23 |
Користувач |
Напевно Ігор ,щоб пристойно звучало і було комфортно працювати . |
Ігор Борик | 16 Січня 2012, о 22:28 |
Користувач |
Так, тут ще треба враховувати рівень виконавця ! Кому дінакорд, а кому і електроніка :)) |
Ігор Борик | 16 Січня 2012, о 22:31 |
Користувач |
Тільки давайте я Вас попрошу повернемс до теми динаміків, прошу обговорювати войси і маги ( не інші, інші поки не цікавлять ) хто з ними мав справу які плюси , які недоліки тих чи інших динаміків . |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти