Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Які динаміки кращі?
Які динаміки кращі?

Шановний Ігор Борик - людині давалося вже шансів 10...  Та вистачить може вже ???   І Адмін просив і я і ....  Ви просто не читаєте топіків, в яких він витворяв що хотів...

Ясно.

Ух-х!!! Трохи був зайнятий, не мав часу бути присутнім, а тут уже все аж пече!!!! Ха-ха-ха-ха! Правильно, потрібно більше спілкуватись в суперечці ж істина чи як там ! По запропонованим ссилочкам читанув - да-а чоловічок ще той... Блокують його кругом... Ну та менше з тим...  

По темі Ігора - звичайно коли з коштами на даний час непруха то краще використовувати ті залізяки які є в наявності, а колонки звичайно ж можете зробити і самі, найпростіше то візміть креслення з сайтів відомих фірм, та й конструюйте, коли вам той процесс до вподоби, головне на що зверніть увагу то на те щоби ті креслення колонок були розраховані під головку зпараметрами найбільше схожими зтими головками які є у вас в наявності тоді з тих "пачок" буде якийсь більш-менш пристойний звук. А ще з власного досвіду пораджу вам не робити "трапецій" коли їх не буде використовуватись на стороні як мінімум 2-3 штуки, бо коли там буде стояти тільки одна то від її  "трапеційного" так сказать оформлення ви не відчуєте ніякого ефекту. На відміну від кількості і незручності "баранини" при її виготовленні ну і перевозці і т.п. Більшість наших лабухів сприймає оформлення акустичних систем у вигляді "трапецій" яке набуло широкого розповсюдження у наш час як дизайнерський хід чи як данину моді, а насправді то їх такими виготовляють зовсім з інших міркувань, про які звичайні лабухи навіть не задумуються...

З приводу чи стоїть ставити 1.5-2 кВт для кафешних вечоринок на 50 чи 60 чоловік - так стоїть - тільки працювати все буде на 2/3 мощі зате спокій по якості, по чистоті відтворення (враховуючи термоефект), по перегрузу, по запасу мощі нарешті (буває що до кінця забави в залі дивись уже не 50-60 чол. а всі 150). Ну це моя особиста думка і моя звичка використання всього того залізяччя....

Добавлю каплю... Був у мене період такий кількась років тому тоже тим конструюванням загорівся і займався,  давно правда тож деякі матеріали чи креслення полишались архівчик зіжмакав тримайте може що кому стане колись у пригоді.  http://upload.com.ua/get/903033744/456345.rar  Пароль на архів мій нік.. Хай щастить хлопці, не сваріться ....

ZZ2000  Дякую , вже качаю !!!

Знайомий два топи ( в кожному MAG 1534 і драйвер M112) качає парком 1800! Звучить потужно і доволі непогано!!! 

А я качаю парком 2400, 8 омні топи ще краще і потужніше

В магах дуже жорсткий підвіс дифузора, і тому щоб він зазвучав потрібно вдути мощі більше як кажеться

1800 заслабий. Навіть виробник колонок совітує 534ки качати 600 ватним підсилювачем http://magaudio.biz/support/acoustic-selection/

Ігор Борик   Я так розумію якщо ставити MAG m1534 (400w) 8ом , то треба щоб підсилювач видавав мінімум по 700 вт на канал при 8- ом ? Слабший , я так розумію, не розкачає ?

Саме так, і звучати буде чистесенько і правильно на будь якій гучності,

Коли маг не докачувати то він дає грязний звук

Парк V4-2400 у нього 2*700 на 8 омах

... звучати буде чистесенько і правильно на будь якій гучності,
Коли маг не докачувати то він дає грязний звук...

Боже що вже за бред несеться лиш для підтримки теми.....То єсть якщо ти нагрузиш динамік MAG m1534 (400w) 8ом блоком 700Вт то він на потужності у ват 200 буде краще працювати ніж чк його нагрузити блоком 500вт і вивести ту саму потужність в 200вт .... Ти про що говориш йоли-пали... Кращіше поцікався для чого все таки на самому ділі рекомендується для такого динаміка блок в 600-800вт, а тоді давай людям поради, "Краще звучати..", "розкачає не розкачає"... специ... піпець якийсь...

ZZ2000  То єсть якщо ти нагрузиш динамік MAG m1534 (400w) 8ом блоком 700Вт то він на потужності у ват 200 буде краще працювати ніж чк його нагрузити блоком 500вт і вивести ту саму потужність в 200вт

Авжеж краще!!! У парка V4-2400 стоїть по 6 транзисторів у кожному плечі у V4-1800 стоть по 4.

А такий параметр як демпінг фактор і просадка потужності ви взагалі чули перед тим як писати свій бред?

Кращіше поцікався для чого все таки на самому ділі рекомендується для такого динаміка блок в 600-800вт, а тоді давай людям поради, "Краще звучати..", "розкачає не розкачає"... специ... піпець якийсь...

Вже давно поцікавився, тому й даю поради

Ігор Борик ---Доброго Вам дня ПРОБАЧТЕ МОЖЕ ЩОСЬ НЕ ТАК СКАЖУ..
 Хочу підсказати Вам те ,що зрозумів сам  і порадили мені теж  досить розумні люди ..
Раніше працював на  Колонках-АКУСТІК .... по 400 ват. ТЕЖ ПОСТАЛА ПОТРЕБА В АБРЕЙДІ АПАРАТУ.. ПОЧАВ РОЗПИТУВАТИ ВСІХ  ЩО  МОЖНА ЗРОБИТИ ЯК ... ОДНІ ГОВОРИЛИ ВИТЯНИ З ТРЕПЕЦІЙ  ТІ ДИНАМІКИ  ЗАСУНЬ ТІ  І ПОЛУЧИШ  КАЗКУ... ІНШІ  РАДИЛИ НЕ РОБИТИ ЦЬОГО ТОМУ ЩО РІЗНІ ДИНАМІКИ ПО РІЗНОМУ  ВИДАЮТЬ КІНЕЧНИЙ РЕЗУЛЬТАТ... ЦЕ ПО- ПЕРШЕ, А ПО - ДРУГЕ  -- ЦЕ ВАШІ ТЕЖ ГРОШІ ЯКІ ВИ ТРАТИТЕ  НА АБРЕЙ   КОРПУСІВ ЧИ ДИНАМІКІВ  .. І НЕ ВІДОМО ЧИ ВАМ В КІНЕЧНОМУ РЕЗУЛЬТАТІ СПОДОБАЄТЬСЯ ТЕ ЩО  ВИ ОТРИМАєте ПО ЯКОСТІ ЗВУКУ...  У мене була такаж ситуація--- всі говорили багато (поради) я для себе вирішив одне не тратити гроші на вітер - на абгрейди і тішитись що в мене там в акустиках стоїть селейшн чи джибеел  чи електровойс ..( В ДАНОМУ ВИПАДКУ Я РОЗПОВІДАЮ ЗА СЕБЕ).. Мені пропонували , все що хочеш лиш за ваші гроші.. Я вирішив не спішити  скажу Вам по чесному і не жалію до сьогоднішнього дня.. Я зробив так..
Працював на тому що в мене було, знайщов покупця на те що в мене було( підсилювач, колонки, пульт)  -- продав , доклав  і придбав DYNACORD D15-3   +  DYNACORD  Power Mate 1000-3 ---- Повірте на слово,що б я не робив з тим акустиком, що в мене був яб з нього динакорд не зробив( чи інший бренд) --і я не жалію ні  каплі що так зробив.
Моя порадам -- можливо краще  почикати не гарячкуйте з абгрейдами.  Підзаробіть  , продайте  те що в наявності і візьміть готові вирахоні ПРОФЕСІОНАЛАМИ   (НА ЗАВОДАХ), колонки з відповідним під них комлектаціями (даже той же електовойс ТX1152-- ) чи іншу марку   під матеріальну вашу можливість.. 

ПОдивіться тут почитайте про колонки (різні марки)  http://forum.plus-msk.ru/forumdisplay.php?f=69

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти