Богдан Іванишин | 14 Січня 2012, о 09:12 |
---|---|
Адміністратор |
Шановний Ігор Борик - людині давалося вже шансів 10... Та вистачить може вже ??? І Адмін просив і я і .... Ви просто не читаєте топіків, в яких він витворяв що хотів... |
Ігор Борик | 14 Січня 2012, о 09:15 |
Користувач |
Ясно. |
ZZ2000 | 14 Січня 2012, о 15:20 |
Користувач |
Ух-х!!! Трохи був зайнятий, не мав часу бути присутнім, а тут уже все аж пече!!!! Ха-ха-ха-ха! Правильно, потрібно більше спілкуватись в суперечці ж істина чи як там ! По запропонованим ссилочкам читанув - да-а чоловічок ще той... Блокують його кругом... Ну та менше з тим... По темі Ігора - звичайно коли з коштами на даний час непруха то краще використовувати ті залізяки які є в наявності, а колонки звичайно ж можете зробити і самі, найпростіше то візміть креслення з сайтів відомих фірм, та й конструюйте, коли вам той процесс до вподоби, головне на що зверніть увагу то на те щоби ті креслення колонок були розраховані під головку зпараметрами найбільше схожими зтими головками які є у вас в наявності тоді з тих "пачок" буде якийсь більш-менш пристойний звук. А ще з власного досвіду пораджу вам не робити "трапецій" коли їх не буде використовуватись на стороні як мінімум 2-3 штуки, бо коли там буде стояти тільки одна то від її "трапеційного" так сказать оформлення ви не відчуєте ніякого ефекту. На відміну від кількості і незручності "баранини" при її виготовленні ну і перевозці і т.п. Більшість наших лабухів сприймає оформлення акустичних систем у вигляді "трапецій" яке набуло широкого розповсюдження у наш час як дизайнерський хід чи як данину моді, а насправді то їх такими виготовляють зовсім з інших міркувань, про які звичайні лабухи навіть не задумуються... З приводу чи стоїть ставити 1.5-2 кВт для кафешних вечоринок на 50 чи 60 чоловік - так стоїть - тільки працювати все буде на 2/3 мощі зате спокій по якості, по чистоті відтворення (враховуючи термоефект), по перегрузу, по запасу мощі нарешті (буває що до кінця забави в залі дивись уже не 50-60 чол. а всі 150). Ну це моя особиста думка і моя звичка використання всього того залізяччя.... |
ZZ2000 | 14 Січня 2012, о 15:30 |
Користувач |
Добавлю каплю... Був у мене період такий кількась років тому тоже тим конструюванням загорівся і займався, давно правда тож деякі матеріали чи креслення полишались архівчик зіжмакав тримайте може що кому стане колись у пригоді. http://upload.com.ua/get/903033744/456345.rar Пароль на архів мій нік.. Хай щастить хлопці, не сваріться .... |
Ігор Борик | 14 Січня 2012, о 16:16 |
Користувач |
ZZ2000 Дякую , вже качаю !!! |
sergejkushnir | 14 Січня 2012, о 17:11 |
Користувач |
А я качаю парком 2400, 8 омні топи ще краще і потужніше В магах дуже жорсткий підвіс дифузора, і тому щоб він зазвучав потрібно вдути мощі більше як кажеться 1800 заслабий. Навіть виробник колонок совітує 534ки качати 600 ватним підсилювачем http://magaudio.biz/support/acoustic-selection/ |
sergejkushnir | 14 Січня 2012, о 17:14 |
Користувач |
Саме так, і звучати буде чистесенько і правильно на будь якій гучності, Коли маг не докачувати то він дає грязний звук Парк V4-2400 у нього 2*700 на 8 омах |
ZZ2000 | 14 Січня 2012, о 18:57 |
Користувач |
Боже що вже за бред несеться лиш для підтримки теми.....То єсть якщо ти нагрузиш динамік MAG m1534 (400w) 8ом блоком 700Вт то він на потужності у ват 200 буде краще працювати ніж чк його нагрузити блоком 500вт і вивести ту саму потужність в 200вт .... Ти про що говориш йоли-пали... Кращіше поцікався для чого все таки на самому ділі рекомендується для такого динаміка блок в 600-800вт, а тоді давай людям поради, "Краще звучати..", "розкачає не розкачає"... специ... піпець якийсь... |
sergejkushnir | 15 Січня 2012, о 00:18 |
Користувач |
Авжеж краще!!! У парка V4-2400 стоїть по 6 транзисторів у кожному плечі у V4-1800 стоть по 4. А такий параметр як демпінг фактор і просадка потужності ви взагалі чули перед тим як писати свій бред?
Вже давно поцікавився, тому й даю поради
|
SPavel | 15 Січня 2012, о 07:22 |
Користувач |
Ігор Борик ---Доброго Вам дня ПРОБАЧТЕ МОЖЕ ЩОСЬ НЕ ТАК СКАЖУ.. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти